profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs nodrošina sev iespēju startēt ar jaunākās paaudzes WRC mašīnu

Go4speed 11.01.2017 - 23:36 Ostbergs nodrošina sev iespēju startēt ar jaunākās paaudzes WRC mašīnu
Foto: M-Sport

Norvēģu rallija braucējs Mads Ostbergs, kurš pagājušajā sezonā startēja M-Sport komandas sastāvā, paziņojis, ka arī šogad viņš turpinās startēt pasaules rallija čempionātā (WRC). Lai arī brīvu vietu vadošajās rūpnīcu komandās vairs nav, Ostbergs paziņoja, ka šogad viņš ar jauno ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu startēs vienā komandā ar čehu sportistu Martinu Prokopu, kurš šobrīd brauc Dakaras rallijā.

Ostbergs būs spiests izlaist Montekarlo WRC ralliju, jo M-Sport vēl nav tik daudz jauno WRC modeļu, taču Ostbergs apstiprināja, ka viņš būs redzams uz starta jau Zviedrijas posmā, kur sportists no pēdējiem aizvadītajiem sešiem rallijiem piecos kāpa uz goda pjedestāla. Zināms, ka Ostbergs izlaidīs arī Meksikas WRC posmu, jo tajā laikā viņa sieva pasaulē laidīs abu kopīgo mazuli.

''Mēs esam patīkami satraukti par gadu, kas mums ir priekšā. Varu apliecināt, ka Ostbergs brauks ar M-Sport komandas jauno ''Ford Fiesta WRC'' Zviedrijas rallijā. Viņš ar šo jauno auto ir aizvadījis divus testus, taču pirms Zviedrijas viņš aizvadīs vēl vienus testus,'' saka Ostberga tēvs Mortens Ostbergs.

''Pēdējos gados esam redzējuši, ka Ostbergs ir spējīgs uzrādīt augstu rezultātu Zviedrijā, tāpēc mums bija svarīgi viņam sagādāt jauno modeli uz šo posmu. Mēs startēsim ar savu Adapta komandu zem M-Sport jumta, kā arī ar Prokopa čehu vienību.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png