profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport boss: Pēc Ožjē avārijas zaudējām tikai pāris stundas

Go4speed 11.01.2017 - 00:01 M-Sport boss: Pēc Ožjē avārijas zaudējām tikai pāris stundas
Ožjē testos. Foto: NotryaPhotos, Lardet Laurent

Pirmdien un otrdien testus pirms gaidāmā Montekarlo WRC rallija aizvadīja M-Sport pilots Sebastjans Ožjē. Diemžēl otrdien vienā no braucieniem Ožjē kļūdījās un avarēja, kas uz brīdi viņam lika pārtraukt testus. Avārijas rezultātā tika bojāts mašīnas aizmugurējais kreisais ritenis, kā arī auto piekare.

M-Sport boss Malkolms Vilsons portālam Autosport.com atzina, ka laika zaudējums esot bijis minimāls. ''Mēs esam apmierināti ar to, kā šie testi aizritēja. Tā informācija, ko mēs uzzinām no Ožjē un viņa stūrmaņa, ir fantastiska. Viņi komandai dod lielu ieguldījumu. Pirmdien viņš aizvadīja pilnu testu dienu. Arī otrdien viņš nobrauca daudz, tāpēc viņš ir iekrājis zināmu pieredzi ar ''Ford Fiesta WRC'' auto,'' saka Malkolms Vilsons.


Foto: @RallyeSport

''Jā, otrās dienas testos pēc viņu kļūdas pāris stundas bija pauze, taču mašīnai nekas nopietns nebija. Protams, ideālā scenārijā mēs gribētu, lai viņam būtu vairāk laika, lai testētu šo auto uz asfalta, taču ir, kā ir. Mēs, neskatoties uz ierobežoto laiku, esam sagatavojušies.''

Zināms, ka nākamās divas dienas testus aizvadīs otrs M-Sport pilots Ots Tanaks, bet piektdien testus aizvadīs Elfins Evans, kurš šosezon brauks ''DMack'' rallija komandā, ieņemot Ota Tanaka vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png