profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks startēs Zviedrijas WRC posmā

Go4speed 10.01.2017 - 10:46 Lukjaņuks startēs Zviedrijas WRC posmā
Aleksejs Lukjaņuks. Foto: Tamás Farkas

Krievu rallija braucējs Aleksejs Lukjaņuks paziņojis, ka viņš startēs Zviedrijas pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā, kas notiks pēc viena mēneša. Pagājušā gada Eiropas rallija vicečempions (ERČ) šobrīd vēl nezina savus šīs sezonas plānus, jo šobrīd viņš vēl nav atradis iespēju aizvadīt pilnu ERČ vai WRC2 čempionātu.

Kamēr tiek meklētas iespējas, kur un kādā čempionātā startēt, tikmēr Lukjaņuks paziņojis, ka viņš ar ''Ford Fiesta R5'' auto startēs Zviedrijas WRC posmā.


Foto: Marcin Snopkowski

''Viss atrisinājās pēdējās minūtēs, tāpēc knapi paspējām iesniegt pieteikumu. Šobrīd mums plānā ir tikai viens rallijs, jo šobrīd situācija ir tieši tāda pati, kā pirms gada, kad mums nebija zināma gada programma. Pašlaik mums ar savu atbalstītāju ir vienošanās, ka brauksim Zviedrijā. Startēsim ar mūsu komandas ''Ford Fiesta R5'' mašīnu, ar kuru pagājušajā gadā mēs ERČ uzvarējām 49 ātrumposmos. No vienas puses lieliski, ka varēsim braukt WRC čempionāta posmā, taču nav lielas eiforijas, jo būs daudz darba. Šobrīd vajadzīgs gan morāls atbalsts, gan arī jebkurš cits atbalsts, lai mēs varētu turpināt,'' tā Aleksejs Lukjaņuks.

Šobrīd vēl nav zināms galīgais dalībnieku sastāvs šim rallijam, taču jau šobrīd var paredzēt, ka WRC2 klasē būs daudz spēcīgu dalībnieku (pagājušajā gadā Zviedrijā startēja 22 R5 automašīnas), tāpēc būs interesanti pavērot, kā Lukjaņukam veiksies šajā čempionātā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png