profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Montekarlo WRC rallijā uz starta izies trīs jaunās 'Ford Fiesta RS WRC' mašīnas

Go4speed 27.12.2016 - 23:56 Montekarlo WRC rallijā uz starta izies trīs  jaunās 'Ford Fiesta RS WRC' mašīnas
Foto: M-Sport

M-Sport rallija komandā nākamsezon startēs Sebastjans Ožjē un Ots Tanaks, kuri Montekarlo rallijā uz starta izies ar jaunajām ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīnām.

Kādā no intervijām M-Sport boss Malkolms Vilsons atzina, ka Montekarlo rallijā uz starta varēs redzēt trīs jaunās ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīnas.

''Montekarlo rallijā mēs brauksim ar trīs jaunajām ''Ford Fiesta RS WRC'' mašīnām. Nesolu, ka tā būs katrā rallijā, taču es ceru uz to. Mēs būvēsim tik daudz jaunās mašīnas, cik varēsim. Pieļauju, ka tādi privātie braucēji kā Lorenco Bertellī, Martins Prokops vai Henings Solbergs varēs braukt ar jaunajām WRC mašīnām. Diez vai FIA viņiem to liegs. Mēs vēl joprojām veicam pārrunas ar DMack komandu. Domāju, ka mūsu klienti jaunos WRC auto saņems jau janvāra vidū, bet pirmais viņu starts varētu būt jau Zviedrijas WRC rallijā,'' stāsta Malkolms Vilsons.


Foto: M-Sport

Jautāts, cik daudz jaunos auto M-Sport plāno uzbūvēt, Vilsons noteica, ka ''Ticu, ka spēsim sagatavot diezgan daudz jauno mašīnu, jo mūsu bizness ir atkarīgs tieši no tā, cik automašīnas mēs spēsim uzbūvēt, pārdot, izīrēt vai apkalpot. Daudzi jau interesējas par jauno mašīnu. Ceru, ka pēc Zviedrijas WRC rallija mēs spēsim saviem klientiem piedāvāt jauno auto,'' nobeidz Vilsons, kurš atzina, ka DMack komandai tiks sagatavots un piedāvāts tikai viens jaunais modelis.

Šobrīd vēl nav zināms, kurš pilots Montekarlo rallijā pilotēs trešo jauno ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīnu, bet, visticamāk, tas varētu būt itālis Lorenco Bertellī vai arī Elfins Evans, jo pagājušā gada M-Sport komandas pilots Eriks Kamillī Montekarlo startēs ar ''Ford Fiesta R5''. Noteikti nedrīkst aizmirst Madsu Ostbergu, kurš nesen paziņoja, ka 2017.gadā viņš startēs WRC ar jaunākās paaudzes WRC automašīnu, taču ne visos rallijos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png