profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē: Man vairs nav ko zaudēt

Go4speed 25.12.2016 - 10:32 Ožjē: Man vairs nav ko zaudēt
Sebastjans Ožjē. Foto: No sportista personīgā arhīva

Četrkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē karjeru turpinās M-Sport rallija komandā. Franču braucējs atzīst, ka viņu sagaida nopietns izaicinājums. ''Pēdējos gados esmu sasniedzis daudz, tāpēc jūtu, ka man vairs nav ko zaudēt. Man vairs nevajag neko pierādīt,'' intervijā portālam Red Bull Content Pool saka Sebastjans Ožjē.

Šobrīd Ožjē kontā ir 38 WRC uzvaras. Visvairāk panākumu pagaidām ir viņa tautietim, deviņkārtējam WRC čempionam Sebastjanam Lēbam – 78 panākumi. Taču pie sasniegtā Ožjē apstāties negrasās. ''Protams, palīdzēt komandai pēc vairākiem gadiem atgriezties virsotnē ir interesants uzdevums. Ar jauno auto esmu aizvadījis divas testu dienas Zviedrijā, bet vēl viena testu sesija norisināsies īsi pirms Montekarlo WRC rallija. Ceru, ka pēc šiem testiem spēšu ātri aprast ar šo auto. Tieši tāpēc teicu, ka mūs sagaida liels izaicinājums. Pagaidām vēl pāragri runāt par mērķiem,'' turpina Ožjē, kurš piebilda, ka viņš necieš zaudēt.


Ožjē testos. Foto: Gary Jones

Pēc tam, kad Ožjē vasaras sākumā kļuva par tēvu, sportists vairākas reizes ir atzinis, ka tagad viņa dzīves prioritātes nedaudz ir mainījušās. ''Tagad ir grūtāk aizbraukt no mājām. Tēva pienākumi ir mainījuši manu dzīvi, tas tiesa. Tagad es domāju nedaudz savādāk, kā arī uz dzīvi skatos savādāk. Daudzu gadu laikā biju koncentrējies uz sacensībām. Taču tagad man gribas pavadīt laiku arī ar ģimeni. Gribu būt labs tēvs, un tas ir viens no maniem mērķiem. Šī iemesla dēļ tagad ir grūtāk aizbraukt no mājām. Vēlāk, kad bērniņš būs lielāks un sāks jau runāt, tad to būs vēl grūtāk izdarīt. Esmu pārliecināts, ka pirmais teikums, ko mamma viņam iemācīs būs ''Tēti, paliec mājās'', nobeidz Ožjē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png