profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC posmu tiešraides un apskatus varēs vērot bezmaksas TV internetā

Go4speed 14.12.2016 - 23:09 WRC posmu tiešraides un apskatus varēs vērot bezmaksas TV internetā
Foto: wrc.com

Jau pēc mēneša startēs jaunā pasaules rallija čempionāta (WRC) sezona, kura solās būt ārkārtīgi aizraujoša, jo, sākot ar 2017.gadu, mēs trasēs redzēsim jaunās paaudzes WRC automašīnas, kuras būs jaudīgākas un ātrākas par šī gada WRC spēkratiem.

Kā ziņo wrc.com, tad, sākot ar Montekarlo WRC ralliju, skatītājiem katrā 2017.gada WRC posmā būs lieliska iespēja rallijam sekot līdzi bezmaksas interneta televīzijas platformā "Red Bull TV". Šajā interneta vietnē par katru ralliju varēs skatīties trīs apskatus (par katru dienu savs), kā arī sestdienās būs tiešraide no ātrumposmiem.


Foto: Marcin Rybak

Zināms, ka tiešraides no "dopiem", kā arī apskatus komentēs pieredzējuši rallija eksperti un pasaules motorsporta zvaigznes, kur Montekarlo posmā ralliju komentēs un savu viedokli izteiks bijusī F1 zvaigzne Marks Vēbers.

Kā saka Red Bull, tad šīs televīzijas pieeja būs aizraujoša. ''Katrā posmā būs īpaši uzaicināti vadītāji, kuri veidos ziņas, intervijas, kā arī stāstīs svaigākos notikumus no trases un no servisa parka, nosakot jaunus standartus WRC apraidē,'' teikts ziņojumā.


Foto: Marcin Rybak

''Rallija laikā piektdienas vakaros būs 20 – 30 minūšu garš apskats, kurā tiks stāstīts par pirmās dienas notikumiem un jaunākajām ziņām no servisa parka. Sestdien būs divas pārraides – 75 minūšu gara dienas pārraide, kas ietvers sevī tiešraidi no kāda ātrumposma. Tikmēr vakarā sekos apskats par otro dienu. Tikmēr svētdienas vakarā skatītāji 30 – 40 minūšu garā raidījumā varēs atskatīties uz visas nedēļas notikumiem,'' teikts oficiālajā paziņojumā

Apskati un tiešraides būs bez maksas un tās varēs skatīties gan mobilajās ierīcēs, gan datoros, gan arī viedtelevizoros, kā arī "Red Bull TV" aplikācijā, kas pieejama "iPhone" un "Android".
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png