profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē aizvada testus ar 'Ford Fiesta RS WRC' un pārsteidz M-Sport bosu (FOTO)

Go4speed 26.11.2016 - 01:24 Ožjē aizvada testus ar 'Ford Fiesta RS WRC' un pārsteidz M-Sport bosu (FOTO)
Ožjē testos. Foto: @RallyCaptures

Nedēļas sākumā pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē aizvadīja vairāku dienu testus ar ''Toyota'' komandas ''Yaris WRC'' automašīnu. ''Man ir plāns aizvadīt testus ar visiem pieejamajiem WRC auto, lai manās rokās būtu visas kārtis, pēc kurām tad es varētu izvēlēties savu nākotni. Tāds man tagad ir mērķis,'' pēc testiem teica Sebastjans Ožjē, kuram, lai arī vēl ir līgums ar VW, kas teorētiski viņam aizliedz aizvadīt testus ar citām komandām, tomēr saņēma zaļo gaismu no VW, ka viņš var brīvi aizvadīt testus ar jebkuru auto.


Foto: @RallyCaptures

Piektdien Ožjē devās uz Angliju, lai aizvadītu testus ar M-Sport komandas ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīnu. Kā ziņo autosport.com, tad šie testi esot pārsteiguši M-Sport bosu Malkolmu Vilsonu. ''Testi aizritēja labi. Mašīna sevi pierādīja ļoti labi. Tur, kur es skatījos šos testus, izskatījās iespaidīgi. Bija patīkami redzēt Ožjē mūsu mašīnā. Cilvēki pēc testiem man teica, ka ar viņu bija viegli strādāt,'' iesāk Malkolms Vilsons.


Foto: @RallyCaptures

''Testus viņš sāka ar tādiem pašiem regulējumiem, kādi bija palikuši no Ota Tanaka ceturtdienas testiem. Vispirms Ožjē izbrauca ar tādiem pašiem regulējumiem, bet pēc tam viņš veica nelielas izmaiņas,'' nobeidz Vilsons, kurš piebilda, ka sarunas par Ožjē pievienošanos M-Sport turpināsies nākamnedēļ, jo uzreiz pēc testiem Ožjē ar stūrmani lidoja uz Vāciju, lai piedalītos sezonas pēdējā pasākumā ar VW komandu.


Foto: Gary Jones

Šobrīd nav zināms, vai Ožjē aizvadīs testus arī ar ''Citroen'' komandas auto, jo nesen franču kompānija paziņoja, ka neļaus Ožjē aizvadīt testus ar jauno auto, kamēr franču pilots nenoslēgs līgumu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png