profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē aizvadījis pirmos testus ar 'Toyota Yaris WRC' (VIDEO)

Go4speed 24.11.2016 - 00:53 Ožjē aizvadījis pirmos testus ar 'Toyota Yaris WRC' (VIDEO)
Sebastjans Ožjē. Foto: autosport.com

Kā ziņo autosport.com, tad pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē šonedēļ plāno aizvadīt pirmos testus ar M-Sport komandas ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīnu. Tiek ziņots, ka šie testi, visticamāk, notiks Velsā vai netālu no komandas bāzes. M-Sport boss Malkolms Vilsons vēlreiz apstiprināja, ka darīs visu, lai savā īpašumā iegūtu Ožjē.


Foto: Twitter

''Palieku pie saviem vārdiem, kurus jau teicu iepriekš – šī ir viena no lieliskākajām iespējām M-Sport komandai tās vēsturē iegūt Ožjē. Darīšu visu, lai nepalaistu garām šo iespēju. Ožjē zina, ko viņš grib, un es to pilnīgi respektēju,'' saka Malkolms Vilsons.

Jāatzīmē, ka Ožjē pirmdien Austrālijā izlaida WRC apbalvošanas ceremoniju, jo sportists bija devies atpakaļ uz Eiropu. Trešdienas vakarā sociālajos tīklos parādījās ziņas un video, ka Ožjē Spānijā aizvadījis pirmos testus ar ''Toyota'' komandas ''Yaris WRC'' auto. Kā savā Twitter kontā ziņo WRC radio balss Kolins Klārks, tad ''Toyota'', iespējams, piedāvājot Ožjē divu gadu līgumu, kur vienā sezonā viņš varētu nopelnīt desmit miljonus eiro!


Iespējams, pie šī ''Yaris WRC'' auto stūres sēž Ožjē. Foto: @RevistaScratch

Kā nesen teica Ožjē, tad pirms viņš pieņems lēmumu par to, kuras komandas sastāvā braukt nākamgad, viņš grib aizvadīt testus ar visām pieejamajām WRC automašīnām. Tikmēr ''Citroen'' atklāja, ka viņi neļaus Ožjē aizvadīt testus ar viņu jauno auto, kamēr franču pilots nenoslēgs līgumu. Līdz ar to šobrīd ir skaidrs, ka Ožjē, visticamāk, savu karjeru turpinās ''M-Sport'' vai ''Toyota''.

''Man ir plāns aizvadīt testus ar visiem pieejamajiem WRC auto, lai manās rokās būtu visas kārtis, pēc kurām tad es varētu izvēlēties savu nākotni. Tāds man tagad ir mērķis. Šobrīd apkārt klīst daudz un dažādas baumas. Taču šobrīd es turpinu runāt ar daudziem cilvēkiem, kuri vēlas mani redzēt savās komandās. Šobrīd lēmumu neesmu pieņēmis,'' saka Sebastjans Ožjē.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png