profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' komandas šefs gaida Ožjē zvanu

Go4speed 04.11.2016 - 08:10 'Citroen' komandas šefs gaida Ožjē zvanu
Foto: citroenracing.com

Jau ziņojām, ka VW komanda oficiāli paziņoja, ka pēc četru gadu veiksmīgas darbības tā pārtrauc savu motorsporta programmu, kā rezultātā 2017.gadā VW komandu pasaules rallija čempionātā (WRC) neredzēsim. Šobrīd aktuāls jautājums ir, kur un vai vispār uz starta redzēsim trīs VW komandas braucējus – Sebastjanu Ožjē, Jari-Mati Latvalu un Andreasu Mikelsenu.

Pēc šī lēmuma izskanēšanas ļoti ātri noreaģēja Toyota vadītājs, četrkārtējais WRC čempions Tomijs Makinens, kurš atzina, ka jau ir runājis ar Ožjē un Latvalu. ''Lēmums par sastāvu ir jāpieņem tuvākajās dienās. Protams, ka mēs kontaktējamies gan ar Ožjē, gan Latvalu, kas ir pasaules divi ātrākie braucēji. Ja viņi nebūs ieinteresēti, tad tas būs brīnumains stāsts,'' teica Tomijs Makinens.


Foto: David Williamson

Lai arī Citroen ir nokomplektējis savu sastāvu (Kriss Mīke, Kreigs Brīns un Stefans Lefebrs), komandas vadītājs Īvs Meitons atzina, ka runās ar visiem bijušajiem VW komandas braucējiem, ja viņi izrādīs interesi.

''Mums ir nokomplektēts braucēju sastāvs nākamajam gadam,” portālā autosport.com citēts Īvs Meitons. ''Varu pateikt to, ka, ja Ožjē man zvanīs, es viņam atbildēšu un mēs parunāsim. Taču šobrīd nevar būt runas par mūsu komandas braucēju maiņu. Mēs pieņēmām lēmumu sekot mūsu filozofijai un attīstīt jaunos braucējus. Taču, kad ir pieejams četrkārtējais WRC čempions, tad tas izklausās interesanti. Taču šobrīd neesmu runājis ar Ožjē, tāpēc viss ir viņa rokās. Tas ir viņa lēmums domāt par savu nākotni, taču vēlreiz gribu pateikt, ka mums nav plāns mainīt brucējus.''


Ožjē pie Citroen stūres. Foto: ewrc.cz

Uz jautājumu, vai Meitons atbildēs arī Mikelsena un Latvalas zvaniem, Citroen boss turpina. ''Nesaku, ka es neatbildēšu uz viņa zvaniem. Protams, ka pacelšu telefona klausuli un mēs parunāsim, jo esmu pieklājīgs cilvēks. Taču stāsts ir pavisam cits – viņi nav franči un viņiem nav izcīnīta čempiontitula,” nobeidz Meitons.

Atgādināsim, ka Ožjē Citroen rūpnīcas komandā startēja no 2009.gada līdz 2012.gadam. Šajā laikā Ožjē ar Citroen kopā izcīnīja septiņas uzvaras.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png