profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Hyundai

Go4speed 06.10.2016 - 14:05 Noivils uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Hyundai
Tjerī Noivils. Foto: No sportista personīgā arhīva

Neilgi pēc tam, kad ''Citroen'' paziņoja, ka tās sastāvā nākamgad bez Krisa Mīkes brauks arī Kreigs Brīns un Stefans Lefebrs, ar jaunumiem klajā nāca ''Hyundai'' vienība, kura paziņoja, ka līdzās Dani Sordo un Heidonam Padonam turpinās braukt arī Tjerī Noivils.

Jāatzīmē, ka pēdējā laikā klīda runas, ka Noivils varētu pievienoties ''Citroen'' vienībai, taču beigās tas nenotika, un beļģu pilots paliks ''Hyundai'' vēl divus gadus. Atgādināsim, ka Noivils Hyundai komandā sāka braukt 2014.gadā. Kopš tā laika nepilnās trīs sezonās viņš ar šo vienību izcīnījis divas uzvaras (Vācijā un Sardīnijā).


Foto: No sportista personīgā arhīva

''Lai arī man bija daži varianti, kur turpināt savu karjeru, visloģiskākais lēmums tomēr bija palikt šajā komandā,'' iesāk Tjerī Noivils. ''2017.gadā WRC būs jauna ēra. Mēs ar ''Hyundai'' kopā esam piedzīvojuši īpašus brīžus. Ar jauno auto nākamajā gadā un mūsu ambiciozajiem plāniem esmu patīkami satraukts par to, ko mums nesīs nākamā nodaļa,'' tā Noivils, kurš šosezon ar izcīnītiem 112 punktiem pilotu kopvērtējumā ieņem trešo vietu.


Jaunais i20 WRC testos. Foto: Hyundai Motorsport

''Noivils mūsu komandai ir liela vērtība, tāpēs esam priecīgi paziņot par divu gadu līgumu pagarināšanu. Ir bijušas daudz runas par Noivila nākotni, taču tā ir daļa no motorsporta spēles. Taču fakts, ka mēs turpināsim mūsu sadarbību, parāda to, cik spēcīgas ir mūsu attiecības,'' tā komandas vadītājs Mišels Nandāns.

Līdz ar to šobrīd ir pilnībā nokomplektētas divas vienības - ''Citroen'' un ''Hyundai''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png