profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' rallija komanda paziņo sastāvu nākamajām divām sezonām

Go4speed 05.10.2016 - 10:50 'Citroen' rallija komanda paziņo sastāvu nākamajām divām sezonām
Foto: Citroen Racing

Trešdien ''Citroen'' rūpnīcas rallija komanda oficiāli paziņoja, ka nākamās divas sezonas ar jauno  ''Citroën C3 WRC'' automašīnu brauks trīs piloti – Kriss Mīke, Kreigs Brīns un Stefans Lefebrs.

Pagājušā gada beigās tika paziņots, ka ''Citroen'' komandā līdz 2018.gadam brauks Kriss Mīke, kurš būs komandas pirmais pilots. Šodien oficiāli tika paziņots, ka līdzās Mīkem brauks Brīns un Lefebrs, kā arī dažos rallijos uz starta izies komandas īpašnieks Halids Al-Kasimi.


Foto: Citroen Racing

Pēdējos mēnešos ''Citroen'' aizvada vairākus testus gan pa asfaltu, gan granti, tādējādi lēnām beidzot testēt jauno un jaudīgo ''Citroën C3 WRC'' automašīnu.

''Mums bija vairāki scenāriji attiecībā uz mūsu nākotnes ekipāžām. Jau pagājušā gada beigās paziņojām, ka ar mums nākamos divus gadus brauks Kriss Mīke, kurš ir kļuvis par mūsu komandas līderi. Viņš ne tikai šogad spējis izcīnīt uzvaras, bet arī ļoti daudz darba ieguldīja, lai attīstītu jauno modeli. Līdzās Mīkem komandā paņēmām arī divus jaunus braucējus, kas iet kopā ar ''Citroen'' domāšanu. Redzot, kā viņi šosezon brauc, mēs ticam viņu potenciālam. Viņi ir īsti talanti, kuri ir ļoti motivēti uzvarēt rallijos. Šīs visas trīs ekipāžas startēs visos rallijos,'' ''Citroen Racing'' mājas lapā saka komandas vadītājs Īvs Meitons.  


Jaunais modelis testos. Foto: Citroen Racing

Ļoti priecīgs par šādu pavērsienu bija arī Kreigs Brīns, kurš 2015.gadā triumfēja ''Rally Liepāja''. ''Pie šāda notikumu pavērsiena mēs strādājām pēdējās nedēļās, bet gala apstiprinājumu es uzzināju Korsikas WRC rallijā. Kad man priekšā tika nolikts tas papīrs (līgums), nespēju no tā atraut acis. Tobrīd nevarēju iedomāties, kā es aiziešu gulēt svētdienas naktī. Tas ir tas, par ko es sapņoju,'' priecīgi saka Kreigs Brīns

Tāpat Brīns šajā priecīgajā notikumā neaizmirsa pieminēt savu bijušo stūrmani Garetu Robertsu (2012.gada 16.jūnijā Brīns Itālijas Intercontinental Rally Challenge (IRC) rallijā ieskrēja margās, kur avārijas rezultātā viņa 24 gadus vecais stūrmanis gāja bojā notikumu vietā). ''Mēs kopā ar Robertsu smagi strādājām pie tā, lai nokļūtu WRC. Zinu, ka viņš ir kopā ar mani. Viņa zaudējums joprojām ir ļoti nomācošs,'' tā Brīns.
Komentāri
eddy707 05.10.2016 12:56
Stūrmanis vārds bija Garets ne Džefs.
Prieks par Brīnu, vienmēr patīkams cilvēks licies.
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png