profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lefebra stūrmanis pēc smagās avārijas: Joprojām nespēju pats pārvietoties

Go4speed 21.09.2016 - 19:50 Lefebra stūrmanis pēc smagās avārijas: Joprojām nespēju pats pārvietoties
Gabins Moro. Foto: No sportista personīgā arhīva

19.augusta Vācijas WRC rallija desmitajā ātrumposmā smagu avāriju lielā ātrumā piedzīvoja Stefana Lefebra/Gabina Moro ekipāža. Pēc avārijas pilots ar stūrmani tika nogādāti slimnīcā, kur abiem tika konstatēti dažādi savainojumi. Vissmagāk cieta stūrmanis, kuram kopā tika veiktas divas operācijas.


Foto: Auto pēc avārijas

7.septembrī slimnīcu pameta Lefebrs, kurš jau sācis iziet atveseļošanās procesu. ''Neilgi pēc tam, kad pametu slimnīcu, pārstāju izmantot kruķus, tāpēc tagad es jau varu pārvietoties bez to palīdzības, taču ir nelielas sāpes ribās. Lai piespiestu sevi vairāk kustēties, atteicos no kabeļtelevīzijas pakalpojumiem, lai tā vietā varētu vairāk laika pavadīt, braucot ar simulatoru. Kad mana mugura būs pietiekami stipra, tad varēšu sākt strādāt pie konkrētiem fizioterapijas vingrinājumiem. Ceru, ka varēšu apmeklēt Korsikas ralliju (30.septembrī) klātienē. Tas man ļautu pavadīt laiku kopā ar komandu. Mans mērķis ir atsākt braukt rallijā šī gada izskaņā,” tā pirms kāda laika teica Stefans Lefebrs.


Lefebrs Citroen komandas bosa uzraudzībā brauc ar simulatoru. Foto: No sportista personīgā arhīva

Tikai nesen slimnīcu pameta stūrmanis Gabins Moro, kuram kopā tika veiktas divas operācijas. ''Šobrīd jau jūtos labāk, jo sāpes ir mazinājušās. Tagad varu kustināt savas kājas kā parasti, taču es joprojām nespēju pārvietoties pats, tāpēc mans labākais draugs ir ratiņkrēsls. Patīkami, ka varu atgriezties mājās, kur tagad varu atpūsties no visa. Jau drīz došos uz Strasbūras rehabilitācijas centru, lai sāktu strādāt pie savu kāju kustībām. Ja viss būs labi, ceru, ka oktobra vidū varēšu jau pats pārvietoties uz savām kājām. Paldies visiem par atbalstu, jo tas dod spēku, enerģiju un motivāciju,'' tā Gabins Moro.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png