profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VW rallija komandas bosam uz atvadām sejā iesmērē kūku (VIDEO)

Go4speed 22.08.2016 - 09:37 VW rallija komandas bosam uz atvadām sejā iesmērē kūku (VIDEO)
Foto: Volkswagen Motorsport

Janvāra sākumā kļuva zināms, ka "Volkswagen Motorsport" direktors un komandas vadītājs Josts Kapito neturpinās veiksmīgo sadarbību ar VW rallija komandu. Trīs gadus pēc kārtas 58 gadus vecais Kapito kopā ar komandu izcīnīja titulus gan pilotu, gan ražotāju kausā. Tobrīd bija zināms, ka Josts Kapito noslēdzis līgumu ar Formula 1 komandu "McLaren", lai kļūtu par tās galveno izpilddirektoru (CEO). Taču Josts atzina, ka pievienosies komandai tikai tad, kad viņa "Volkswagen" rallija komanda būs atradusi viņam aizvietotāju.

Kā noskaidrojies, tad Vācijas WRC rallijs bija Kapito pēdējais rallijs kā komandas vadītājam. ''Šis man ir ļoti īpašs un emocionāls brīdis. Šī bija pēdējā diena kopā ar VW rallija komandu, jo septembrī es sāku pildīt savus jaunos pienākumus. Pateicoties Ožjē, šo manu aiziešanu varam nosvinēt ar kaut ko saldu,” tā Josts Kapito.

Priecīgs beidzot uzvarēt bija arī Ožjē, kurš šo uzvaru veltīja Kapito. ''Fantastiskas sajūtas atkal kāpt uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Šī mājas uzvara mūsu komandai bija ļoti svarīga, kā arī mēs, pateicoties šim panākumam, nostiprinājām savu vadību čempionāta kopvērtējumā. Esam lepni, ka šo uzvaru varam veltīt mūsu komandas bosam Kapito, kurš diemžēl mūs pamet. Tas bija liels gods strādāt kopā ar viņu, tāpēc novēlu viņam tādus pašus panākumus F1, kādi viņam tie bija WRC,” tā Sebastjans Ožjē.

Pēc deviņiem posmiem Ožjē ir sakrājis 169 punktus, bet tuvākais sekotājs ar 110 punktiem ir Andreas Mikelsens. 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png