profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc organizatoru lūguma tiek atcelts Ķīnas WRC rallijs (FOTO)

Go4speed 16.08.2016 - 22:32 Pēc organizatoru lūguma tiek atcelts Ķīnas WRC rallijs (FOTO)
Pa šo ceļu bija jānotiek rallijam. Foto: @feichao1

Starptautiskā automobiļu federācija (FIA) un pasaules rallija čempionāta (WRC) organizatori oficiāli paziņojuši, ka nākamajā mēnesī plānotais Ķīnas WRC posms tiek atcelts.

Kā ziņo autosport.com, tad WRC drošības pārstāve Mišela Mutona un rallija atbildīgās personas pagājušajā nedēļā Ķīnā piedalījās ārkārtas sanāksmē. Reģionā, kur bija jānotiek rallijam, pirms kāda laika stipri un ilgi lija, kā rezultātā vairums ceļu tika izpostīti.


Foto: @feichao1

''WRC promouters un FIA delegāti dara visu iespējamo, lai veiktu visas darbības un pārrunas ar rallija organizatoriem, lai saglābtu šo posmu,'' nesen tika teikts oficiālajā paziņojumā.


Foto: @feichao1

''Daudzas komandas komplektē lidmašīnas, lai uz Ķīnu nogādātu mašīnas. Mums vēl ir divarpus dienas, lai visu sagatavotu un lai nogādātu mašīnas uz lidostu. Diemžēl katra zaudētā diena komandām izmaksā lielu naudu. Mēs visi vēlamies doties uz šo posmu, jo visi apzinās, cik liels ir Ķīnas tirgus un cik tas visiem ir svarīgs. Mēs šajā pasākumā esam ieguldījuši ļoti lielus līdzekļus,'' pirms dažām dienām teica M-Sport komandas pārstāvis Ričs Milners.

Taču otrdienas vakarā oficiāli tika paziņots, ka šogad Ķīnas WRC rallijs nenotiks. ''FIA un WRC promouters saņēma prasību atcelt nākammēnes paredzēto Ķīnas ralliju. Ķīnas Autosporta un motorsprta federācija, kā arī Ķīnas WRC rallija organizatori paziņoja, ka pagājušajā mēnesī rallija norises vietā netālu no Pekinas plosījās gan vētra, gan arī spēcīgi lija, radot lielus plūdus, kas, savukārt, radīja nopietnus postījumus ceļiem, pa kuriem bija jānotiek rallijam. Lai arī tika ieguldītas visas pūles, lai novērstu šos postījumus, esam spiesti paziņot, ka mēs līdz rallija norises sākumam nepaspēsim veikt visus remontdarbus, lai novērstu bojājumus, ko radīja laikapstākļi,'' teikts oficiālajā paziņojumā.


Foto: cn.motorsport.com

Tiek ziņots, ka šie pēdējo gadu laikā esot bijuši ļaunākie plūdi, kādi Ķīnā ir piedzīvoti, jo tūkstošiem cilvēku bija spiesti pamest savus mājokļus.

Līdz ar to šogad WRC būs 13 posmi. Šajās brīvdienās startēs Vācijas WRC rallijs, bet nākamais WRC posms notiks septembra beigās notiks Francijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png