profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns pēc Somijas rallija ekstāzē; komandas boss sāk aizdomāties

Go4speed 05.08.2016 - 23:24 Brīns pēc Somijas rallija ekstāzē; komandas boss sāk aizdomāties
Kreigs Brīns un Īvs Meitons. Foto: wrc.com

Somijas WRC rallijā pirmo pjedestālu WRC karjerā izcīnīja 2015.gada ''Rally Liepāja'' uzvarētājs Kreigs Brīns. Lai arī šis Brīnam bija tikai trešais starts ar ''Citroën’s DS 3 WRC'' automašīnu, pilots rallija laikā demonstrēja, ka ir gana spēcīgs un ātrs, lai cīnītos par visaugstākajām vietām.

Rallijs gan pilotam iesākās ne pārāk labi, jo treniņos tika piedzīvota avārija. Taču, neskatoties uz to, turpinājumā Brīns demonstrēja stabilitāti, kas beigās vainagojās ar sapņa īstenošanu.

''Nekad nebiju paredzējis, ka pirmais WRC pjedestāls būs tik ātri. It īpaši šeit, Somijā, kas, iespējams, ir sarežģītākais rallijs WRC kalendārā. Tas bija tas, par ko sapņoju ilgu laiku. Taču šoreiz tas notika ātri, mierīgi un dabīgi. Esmu ekstāzē par to. Šīs bija pašas fantastiskākās rallija brīvdienas, kādas man jebkad bijušas,'' pēc rallija emocionāli teica Kreigs Brīns.


Foto: Marcin Snopkowski

Brīna rezultāts licis aizdomāties ''Citroen'' komandas bosam Īvam Meitonam, kurš atzina, ka septembrī paziņos to pilotu vai pilotus, kuri kopā ar Krisu Mīki 2017.gadā pārstāvēs ''Citroen'' komandu.

''Tas, ko izdarīja Brīns, bija satriecoši. Pēc Polijas rallija biju pārliecināts, ka viņš var būt ātrs. Taču būt stabilam un ātram Somijā ir kaut kas pavisam cits. Viņš paveica perfektu darbu. Mums tagad ir jāpadomā par viņa nākotni. Viņš tikai trijos rallijos ar mūsu mašīnu spēja parādīt to, ka viņam ir ļoti augsts potenciāls. Taču viņam vēl šogad ir jānobrauc pāris ralliji, lai mēs varētu sākt domāt par nākamo gadu,'' saka Īvs Meitons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png