profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Toyota' rallija komandu pamet tehniskais direktors

Go4speed 10.07.2016 - 11:15 'Toyota' rallija komandu pamet tehniskais direktors
Foto: www.facebook.com/Toyota-Yaris-WRC

''Toyota'' rallija komanda turpina aktīvi gatavoties 2017.gada pasaules rallija čempionātam. Pēdējā laikā komanda visai daudz aizvada testus ar ''Toyota Yaris'' WRC automašīnu, ar kuru komanda WRC čempionātā startēs nākamgad.

Kā ziņo autosport.com, tad nesen ''Toyota'' komandu pameta tās tehniskais direktors Mihaels Zoto. Šobrīd nav atklāts oficiālais iemesls, kāpēc Zoto pameta komandu, taču tiek runāts, ka viņam esot bijis grūti sastrādāties ar komandas vadītāju, četrkārtējo WRC čempionu Tomiju Makinenu. Tāpat tiek ziņots, ka Zoto pēdējā laikā ir jau trešais cilvēks, kurš pamet ''Toyota'' komandu.


Foto: Fábio Leite

''Toyota'' vienības sporta direktors, bijušā WRC pilota Miko Hirvonena stūrmanis Jarmo Lehtinens apstiprina informāciju, ka Zoto pametis komandu. ''Protams, nav patīkami, ka komandu pamet cilvēki, taču mēs esam priecīgi, ko viņš paveica komandas labā. Zoto izvēlējās šo pienākumu, taču viņa aiziešana no komandas nav jāuztver kā liela drāma. Man nav šaubu, ka viss tiks atrisināts,” saka Jarmo Lehtinens.

Tāpat Makinens somu medijiem vēlreiz atzinis, ka Sebastjans Lēbs un Peters Solbergs ''Toyota'' komandā nebraukšot, bet kā vieni no potenciālajiem pilotiem varētu būt pieredzējušais Juha Hanninens un talantīgais Esapeka Lapi. Tikmēr vakar sociālajos tīklos parādījās informācija, ka pieredzējušais Miko Hirvonens esot noraidījis iespēju nākamgad ar ''Toyota'' vienību aizvadīt pilnu WRC sezonu, taču drīzumā viņš aizvadīšot testus ar ''Toyota Yaris''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png