profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē pēc dēla piedzimšanas: Mans jaunais statuss dod papildus spēku

Go4speed 29.06.2016 - 00:47 Ožjē pēc dēla piedzimšanas: Mans jaunais statuss dod papildus spēku
Sebastjans Ožjē. Foto: Volkswagen Motorsport

Pirms Sardīnijas WRC posma pasaules rallija čempions Sebastjans Ožjē atzina, ka, iespējams, viņš izlaidīs šo posmu. Iemesls, kāpēc sportists varētu izlaist šo ralliju, ir tāds, ka ap to laiku viņa sieva plāno laist pasaulē abu pirmdzimto. Taču ralliju sportistam nevajadzēja izlaist, jo viss noritējis, kā pa diedziņu. Pēc rallija, kurā Ožjē izcīnīja trešo vietu, sportist uzreiz devās uz Vāciju, kur jau nākamajā dienā sportista sieva Andreasa Kaizera pasaulē laida abu pirmdzimto dēlu Timu.

Šonedēļ Polijā norisinās Polijas WRC rallija Ožjē tic, ka bērna piedzimšana dos viņam papildus pozitīvo lādiņu, lai varētu cīnīties par uzvaru. ''Mans jaunais statuss manā privātajā dzīvē man dod papildus spēku. Zināju, ka būs patīkamas sajūtas būt tēvam, taču nekad nebiju iedomājies, ka tas būs tik grūti,'' saka Sebastjans Ožjē.


Foto: Volkswagen Motorsport

Jautājot par pašu ralliju, kurā Ožjē pagājušajā gadā izcīnīja pirmo vietu, pilots atzīst, ka “salīdzinot ar Itālijas ralliju, tad šeit grants ir pavisam savādāka, kas nebūs tik grūta mūsu mašīnai. Šobrīd situācija WRC čempionātā man un manam stūrmanim ir ļoti laba. Lai arī pēdējos četros grants posmos neesam uzvarējuši, mēs esam palielinājuši savu pārsvaru WRC kopvērtējumā, kas nozīmē to, ka mana pārliecība Polijā būs augsta,” tā Ožjē, kurš kopvērtējumā tuvāko sekotāju Dani Sordo apsteidz par 64 punktiem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png