profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC leģenda Makinens testē jauno 'Toyota Yaris' WRC (VIDEO)

Go4speed 17.05.2016 - 23:45 WRC leģenda Makinens testē jauno 'Toyota Yaris' WRC (VIDEO)
Makinens testos. Foto: @HartusvuoriWRC
 

Nesen testus ar jauno 2017.gada ''Toyota Yaris'' WRC automašīnu aizvadījis WRC veterānas un četrkārtējais WRC čempions Tomijs Makinens, kurš, kā zināms, ir ambiciozās ''Toyota'' rallija komandas vadītājs.

Kā ziņo autosport.com, tad četrkārtējais WRC čempions Makinens piecās dienās kopā esot nobraucis ap 1000 kilometriem. Tāpat testos esot piedalījies Juha Hanninens, kurš būs viens no komandas pilotiem nākamajā sezonā. Kā ziņo komanda, tad viens auto esot testējies Somijā netālu no Makinena komandas bāzes, bet otrs devās uz Eiropas dienvidiem.


Foto: rallirinki.kuvat.fi

''Izjutu īpašas sajūtas, kad pirmo reizi izbraucu ar šo auto. Domāju, ka mēs visi esam nedaudz šokēti par to, cik labi strādā šī tehnika. Automobilis ir vienkārši ideāls, jo pusotras nedēļas laikā tam nebija nekādas problēmas,'' saka Tomijs Makinens, kurš piebilda, ka tie bija pirmie testi, tāpēc auto vēl daudz ko vajadzēs pilnveidot.

Tāpat Makinens jau uzsācis sarunas ar potenciālajiem komandas pilotiem 2017.gadā. Kā somu raidstacijai YLE atzina Makinens, tad nākamgad Toyota GAZOO Racing komanda WRC čempionātā startēs uzreiz ar trīs mašīnām.


Foto: Jordi Salvans

''Nākamsezon ''Toyota'' komandā būs trīs piloti, no kuriem viens, visticamāk, būs Juha Haninens,'' nobeidz Makinens. 34 gadus vecais Haninens, kurš savas karjeras laikā bijis IRC, SWRC un ERČ čempions, pēdējos gados bija arī Hyundai komandas testu pilots, tādējādi uzkrājot lielu pieredzi, attīstot auto, taču nostiprināties viņam ''Hyundai Motorsport'' vienībā neizdevās.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png