profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Spēlējot futbolu, sportists pirms Portugāles WRC rallija iedzīvojas nopietnā savainojumā

Go4speed 17.05.2016 - 13:21 Spēlējot futbolu, sportists pirms Portugāles WRC rallija iedzīvojas nopietnā savainojumā
Lorenco Bertelli. Foto: wrc.com

Kā ziņo wrc.com, tad itāļu rallija braucējs Lorenco Bertelli būs spiests izlaist Portugāles WRC ralliju, kas startēs šīs nedēļas nogalē. Kā ziņo itāļu sportists, tad, spēlējot futbolu, viņš iedzīvojies nopietnā savainojumā. 

''Šī diena izvērtusies slikti. Jautrā un parastā futbola spēlē kopā ar draugiem es pārplēsu kreisās potītes cīpslu. Diemžēl būšu spiests izlaist Portugāles ralliju,” svētdien savā twitter kontā pavēstīja sportists. 


Foto: Maciej Niechwiadowicz

''Tā bija jautra spēle, nevis nopietns mačs, taču kādā no epizodēm Lorenco nepareizi nolika savu kāju. Viņš dzirdēja nepatīkamu skaņu, pēc kā sekoja lielas sāpes. Viņš uzskata, ka cīpsla ir saplēsta, jo agrāk tieši tāda pati lieta atgadījās ar viņa otru potīti. Pirmdien viņš apmeklēs ārstus, lai veiktu dziļākas pārbaudes un lai uzzinātu ārstēšanās iespējas. Ir jāsaprot tas, ka viņa kreisā pēda ir ļoti svarīga bremzēšanai,'' saka sportista komandas pārstāvis Lučiano Finzi. 

Bertelli šogad ir viens no nedaudzajiem privātajiem braucējiem WRC čempionātā. Pēc četriem posmiem viņš kopvērtējumā ar četriem punktiem ieņem 14.vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png