profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Makinens: Par 'Toyota' komandas pilotiem parunāsim rudenī

Go4speed 28.03.2016 - 17:05 Makinens: Par 'Toyota' komandas pilotiem parunāsim rudenī
Viens no iespējamajiem kandidātiem Juha Hanninens. Foto: wrc.com

Kamēr ''Toyota'' rūpnīcas komanda gatavojas testiem, tikmēr daudziem joprojām interesē, kuri braucēji varētu startēt komandā 2017.gadā. Šobrīd zināms, ka testu braucēju funkcijas uzticētas bijušajam WRC pilotam Miko Hirvonenam, asfalta speciālistam Braienam Bufjē un pieredzējušajam Juham Hanninenam.

Kādā no intervijām WRC leģenda un komandas vadītājs Tomijs Makinens atzina, ka viens no kandidātiem esot 25 gadus vecais Esapeka Lapi, taču pēdējā intervijā, kad par testa pilotu tika apstiprināts Hanninens, Makinens atzina, ka pieredzējušais soms Hanninens arī ir starp kandidātiem.


Foto: Toyota Yaris WRC

Aizvadītajā Meksikas WRC rallijā Hanninens nestartēja, taču pilots iepazinās ar trasi, ko parasta dara braucēji, kuri drīzumā  plāno startēt šajā rallijā.

''Paskatīsimies. Tas ir viens no variantiem,” uz jautājumu, vai Hanninens varētu ieņemt vietu ''Toyota'' rūpnīcas komandā atbildēja Tomijs Makinens. ''Iemesls, kāpēc viņš iepazinās ar šī rallija trasi, ir tāds, ka tas mums ļaus labāk sagatavot testu programmu, kā arī tas ļaus atrast šādam rallijam identiskus ceļus testos. Tas tiešām mums ļaus labāk sagatavoties nākamajam gadam.”

''Taču šobrīd nav vēl īstais laiks meklēt pilotus. Mēs izanalizēsim visus variantus, taču pagaidām tas ir par ātru. Par šo tēmu lietderīgāk būtu parunāt rudenī,” nobeidz Makinens.

Atgādināsim, ka nesen WRC leģenda piebilda, ka šobrīd tiek izskatīta iespēja daļu komandas izvietot ārpus Somijas, kur kā variants tiek minēta Igaunija un Latvija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png