profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Neskatoties uz vairākām avārijām, M-Sport boss turpina slavēt jauno pilotu (VIDEO)

Go4speed 16.03.2016 - 15:58  Neskatoties uz vairākām avārijām, M-Sport boss turpina slavēt jauno pilotu (VIDEO)
Malkolms Vilsons un Ēriks Kamillī. Foto: M-Sport

Pasaules rallija čempionātā aizvadīti sezonas pirmie trīs posmi. Piedzīvojumiem bagāti tie bijuši M-Sport komandas jaunajam braucējam Ērikam Kamilli, kurš visos trijos rallijos piedzīvojis avārijas un citas neveiksmes.

Kamēr vairums franču pilotam, kuram tā šogad ir debija ar WRC automašīnu, velta skarbus vārdus un uzskata, ka viņš nespēs konkurēt ar pārējiem WRC pilotiem, M-Sport boss Malkolms Vilsons turpina uzticēties Kamillī.


Foto: M-Sport

''Meksikas rallijs Kamillī bija smags posms, taču mēs kārtējo reizi redzējām to, ka viņam piemīt potenciāls un to, ko viņš var sasniegt, kad viņš būs pieredzes bagātāks. Tas nav mazsvarīgi, ka viņš tikai savā astotajā grants rallijā brīžiem uzrāda tādu pašu ātrumu kā Mads Ostbergs. Viņš ir noskaņots pozitīvi pirms nākamajiem WRC posmiem,'' saka Malkolms Vilsons.

Arī pats sportists atzīst, ka sezona nav sākusies labi, taču viņš joprojām ir motivēts. ''Nav viegli sākt WRC čempionātu ar Montekarlo, Zviedrijas, Meksikas un Argentīnas rallijiem, taču centīsimies Argentīnā nobraukt visus posmus. Mana motivācija joprojām ir augsta, jo zinu, ka mana Meksikas rallija sestdienas kļūda bija vienkārši neveiksme, it sevišķi, redzot to on-board video. Jāturpina mācīties un jācenšas sasniegt finišu, lai arī citreiz mums neveicas,'' saka Ēriks Kamillī.

Kamillī avārija Zviedrijā:

Kamillī avārija Montekarlo:

Kamillī avārija Meksikā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png