profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai': Nesaprotam, kāpēc Noivils brauca tādā ātrumā, kas bija par ātru (VIDEO)

Go4speed 09.03.2016 - 22:52 'Hyundai': Nesaprotam, kāpēc Noivils brauca tādā ātrumā, kas bija par ātru (VIDEO)
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

Beļģu pilots Tjerī Noivils Meksikas WRC rallijā piedzīvoja divas avārijas, par ko viņš izpelnījās kritiku no savas ''Hyundai'' komandas. Atgādināsim, ka jau otrās dienas pirmajā posmā Noivils sabojāja mašīnas piekari, kas viņam lika izstāties. Sportists rallijā atgriezās pēc Rally 2 sistēmas, taču ne uz ilgu laiku, jo Noivils atkal avarēja. Pēc šī negadījuma viņš tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veikti papildus izmeklējumi. Par laimi, ārsti nekādas problēmas nekonstatēja un Noivils varēja pamest slimnīcu.

Komandas menedžeris Alens Penasis bija satraukts un neizpratnē par otro avāriju. ''Avārija pirmajā dienā var notikt, kad tu cīnies par uzvaru. Viņš pieļāva kļūdu, tas ir skaidrs. Taču otrs negadījums nebija vajadzīgs. Mēs no rīta viņam pateicām, ka gribam, lai viņš pacīnās par dažiem punktiem ražotāju kausā un lai sasniedz finišu, tāpēc mēs nesaprotam, kāpēc viņš brauca tādā ātrumā, kas bija par ātru.”


Noivila auto pēc avārijas. Foto: @The_Rally_Guru

Pēc šī rallija Noivils kopvērtējumā atkritis uz astoto vietu, kas Argentīnas posmā viņam dos ļoti labu starta pozīciju (nebūs jāattīra trase), lai uzbruktu (Latvala to lieliski pierādīja Meksikā, izcīnot uzvaru – aut.). Penasis cer, ka Noivilam izdosies atkārtot pagājušā gada Krisa Mīkes sasniegumu, kad viņš, startējis no izdevīgas starta pozīcijas, Argentīnā izcīnīja uzvaru.

''Viņam, skatoties onboard video, ir jāizanalizē, ko viņš dara savādāk, salīdzinot ar citiem braucējiem. Argentīnas rallijā plāns ir vienkāršs – viņam būs tāda pati fantastiska starta pozīcija kā pirms gada Mīkem. Ja viņam izdosies atkārtot to pašu, ko izdarīja Mīke, tad mēs būsim priecīgi. Ja tev ir tik laba starta pozīcija, tad nav iemesla, lai to neizmantotu.''

Nākamais WRC posms no 21. - 24.aprīlim notiks Argentīnā.
 
Noivila pirmā avārija:


Noivila otrā avārija:


Kopvērtējums:
1. Sebastien OGIER 77
2. Mads OSTBERG 42
3. Andreas MIKKELSEN 33
4. Dani SORDO 30
5. Hayden PADDON 29
6. Jari Matti LATVALA 27
7. Ott TANAK 24
8. Thierry NEUVILLE 15
9. Stephane LEFEBVRE 
10
10. 
Henning SOLBERG 6
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png