profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala pirmajos divos WRC posmos izmantojis 'abus džokerus'

Go4speed 03.03.2016 - 12:04 Latvala pirmajos divos WRC posmos izmantojis 'abus džokerus'
Jari Mati Latvala. Foto: Volkswagen Motorsport

Jaunā pasaules rallija čempionāta (WRC) sezona somu sportistam Jari Mati Latvala sākusies neveiksmīgi, jo pēc sezonas pirmajiem diviem WRC posmiem Latvalas kontā ir nulle punktu. Ja Montekarlo rallijā kļūdu pieļāva Latvala, tad Zviedrijā pilotu pievīla automašīna. Pilots atzīst, ka viņam jaunā sezona pēc aizvadītajām neveiksmēm sāksies Meksikā.

''Savu džokeri izmantoju Montekarlo rallijā, bet Zviedrijā savu džokeri izmantoja mašīna. Tagad man vairs nav džokeru, tāpēc man jaunajai sezonai ir jāsākas Meksikā,'' saka Jari Mati Latvala.

''Zviedrijas WRC rallijs bija smags, it īpaši smaga bija piektdiena, kad visus ātrumposmus veicu ar salūzušu mašīnu. Darīju, ko varēju Power Stage posmā, taču, būdams pirmais uz ceļa, mums nebija iespējas pacīnīties par punktiem. Žēl, bet, neko darīt.''


Jari Mati Latvala. Foto: Volkswagen Motorsport

''Sezonas sākums ir pilnīgi savādāks, kādu mēs bijām iedomājušies. Kad tev pēc divām sacīkstēm ir nulle punktu, tad atliek braukt ralliju pēc rallija, un jāskatās, kas beigās sanāks. Kad nonākam līdz cīņai ar Ožjē, tad varu teikt, ka viņš ir stiprs. Protams, darīšu, ko varēšu, taču neko citu, kā doties uz nākamo ralliju un cīnīties par punktiem, es nevaru darīt,'' tā Latvala.

Jāatzīmē, ka pēdējos četros gados Latvalam Meksikā Top 3 izdevies finišēt tikai vienu reizi (2014.gadā 2.vieta).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png