profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Raksturu nesaderības dēļ M-Sport jaunais pilots maina stūrmani

Go4speed 29.02.2016 - 21:52 Raksturu nesaderības dēļ M-Sport jaunais pilots maina stūrmani
Ēriks Kamillī. Foto: M-Sport

Pirms jaunās sezonas starta, paziņojot vienu no komandas pilotiem, M-Sport rallija komanda pārsteidza daudzus, jo tā izvēlējās mazpazīstamo franču pilotu Ēriku Kamillī, kurš līdz tam ar WRC mašīnu nebija braucis.

Jaunā sezona Kamillī nav sākusies veiksmīgi, jo gan Montekarlo, gan Zviedrijas WRC posmos pilots piedzīvoja avārijas. Lai arī šobrīd aizvadīti tikai divi WRC ralliji, Kamillī pirms Meksikas WRC posma paziņoja, ka šķiras viņa ceļi ar stūrmani Nikolasu Klingeru, ar kuru sadarbība sākta tikai šogad.


Ēriks Kamillī. Foto: M-Sport

''Mēs ar Nikolasu kā ekipāža sastrādājāmies labi, taču turpmāk katrs iesim savu ceļu. Mums kopā neizdevās sasniegt tādu atdevi, kāda tā bija ar manu iepriekšējo stūrmani Bendžaminu Veilasu, tāpēc nolēmām pārtraukt mūsu sadarbību,” saka 28 gadus vecais Ēriks Kamillī.

''Mēs dažādi attiecamies pret darbu, taču tas ekipāžai ir ļoti svarīgi. Mašīnā mums nekādu problēmu nav. Arī abas avārijas nav iemesls, kāpēc nolēmām pārtraukt sadarbību. Šis lēmums vairāk ir sastīts ar to, ka mums ir dažādi raksturi.''

Tagad Kamillī brauks ar savu bijušo stūrmani Veilasu, ar kuru kopā tika braukts pagājušajā sezonā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png