profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vilsons: Rallijā tā bieži nenotiek, ka avārija notiek tāpēc, ka brauc lēnu (VIDEO)

Go4speed 31.01.2016 - 14:29 Vilsons: Rallijā tā bieži nenotiek, ka avārija notiek tāpēc, ka brauc lēnu (VIDEO)
Franču sportista auto pēc avārijas

M-Sport komandas sastāvā aizvadītajā Montekarlo WRC rallija startēja Mads Ostbergs, kuram tā bija atgriešanās šajā komandā, un jaunais Ēriks Kamillī, kuram tā bija debija pie WRC auto stūres.

Vislabāk veicās Ostbergam, kurš kopā ar jauno stūrmani izcīnīja ceturto vietu, kas ir viņa labākais rezultāts šajā rallijā. ''Ostbergs aizvadīja perfektu ralliju. Viņš izpildīja to, ko prasījām. Tas nebija rallijs, kas viņam patīk, taču viņš brauca prātīgi, kas arī deva šo labo rezultātu. Kā pilots, salīdzinot ar iepriekšējo reizi, kad viņš brauca mūsu komandā, viņš ir nobriedis, kā arī viņš mums pasvieda dažas labas idejas,” saka M-Sport komandas boss Malkolms Vilsons.


Foto: M-Sport

Ne tik labi veicās 28 gadus vecajam franču pilotam Kamillī, kurš avarēja kādā slidenā līkumā, kur tāpat avāriju piedzīvoja Roberts Kubica un Elfins Evans, trāpot pa Kubicas auto.

''Ērikam šis bija īss rallijs. Rallijā tā bieži nenotiek, ka avārija notiek tāpēc, ka brauc lēnu, taču šoreiz tā notika. Viņš uz sniega bija ļoti uzmanīgs, taču, kad viņš sāka dot gāzi, par to viņš samaksāja ļoti dārgi. Tā bija skolnieka kļūda, tāpēc nedomāju, ka viņš kādreiz vēl kaut ko tādu atkārtos. Žēl, ka viņš neguva vairāk pieredzes, bet domāju, ka visi redzēja, ka viņam ir potenciāls, jo ceturtajā ātrumposmā, pirmo reizi startējot ar WRC auto, viņš bija piektais ātrākais,'' nobeidz Vilsons.

Kamillī avārija
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png