profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Peters Solbergs bija tuvu tam, lai atgrieztos pie WRC auto stūres

Go4speed 30.01.2016 - 22:54 Peters Solbergs bija tuvu tam, lai atgrieztos pie WRC auto stūres
Peters Solbergs

Pagājušā gada pēdējā Pasaules rallija čempionāta (WRC) Velsas posmā, kad WRC radio runāja ar bijušo WRC čempionu un divkārtējo Pasaules rallijkrosa čempionu Peteru Solbergu, norvēģis atzina, ka viņš labprāt vēlreiz gribētu startēt Zviedrijas WRC rallijā, taču ne ar ''Ford Escort MK2'', ar ko norvēģis startējis pēdējos trīs gadus.

Izrādās, ka Solbergam pirms kāda laika piedāvājumu izteica Halida Al-Kasīmī komanda, taču beigās šī sadarbība nenotika. ''Man bija iespēja atgriezties WRC (ar ''Citroen DS3 WRC''). Man pajautāja, vai gribu to. Uzreiz piekritu, taču vēlāk visi plāni pamainījās,'' zviedru presei atzina Solbergs.


Solbergs Zviedrijas WRC. Foto: Marcin Snopkowski

Šobrīd zināms, ka Abu Dhabi Total WRT komandas sastāvā Zviedrijā startēs trīs ekipāžas – Kriss Mīke, Al-Kasīmī un pagājušā gada Rally Liepāja uzvarētājs Kreigs Brīns.

Tikmēr zināms, ka Zviedrijas WRC startēs Petera brālis Henings Solbergs, kurš pēdējo reizi WRC rallijā startēja tieši pirms gada, kad viņš šajā pašā rallijā izcīnīja 12.vietu.

Lai arī Solbergs joprojām atzīst, ka rallijs ir viņa sirdslieta un ka viņš labprāt atgrieztos WRC čempionātā, arī šogad norvēģu braucējs startēs pasaules RX čempionātā, kur braucējs mēģinās aizstāvēt savus pēdējo divu gadu pasaules RX titulus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png