profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitiša rallijkrosa konkurents startēs Zviedrijas WRC rallijā

Go4speed 25.01.2016 - 22:55 Nitiša rallijkrosa konkurents startēs Zviedrijas WRC rallijā
Kristofersons pie rallija auto stūres. Foto: www.kms-racing.com

Ir rallijkrosa braucēji, kuri nenodarbojas tikai un vienīgi ar rallijkrosu. Daži sportisti no pasaules un Eiropas rallijkrosa čempionātiem brīvajā laikā cenšas izmēģināt spēkus kādā citā disciplīnā. Diezgan populāra nodarbe ārpus rallijkrosa ir rallijs, kur 2015.gadā sevi veiksmīgi pierādīja arī Reinis Nitišs.

Nesen noskaidrojies, ka zviedru rallijkrosa braucējs Johans Kristofersons no 11. – 14.februārim startēs Zviedrijas WRC posmā. ''Zviedrijas WRC rallijs ir viens no tiem ziemas sporta notikumiem, kuru bieži apmeklēju kā skatītājs. Tagad, kad varēšu tajā startēt, ir satriecoši. Mans bērnības sapnis ir piepildījies,” portālā rallystart.eu saka Johans Kristofersons.


Kristofersons rallijkrosa sacensībās. Foto: No sportista personīgā arhīva

Šī nebūs sportista debija rallijā, jo pagājušajā gadā, debitējot Norveģijas Numedalsrally rallijā, Kristofersons pārsteidza un izcīnīja piekto vietu. Kopš tā laika viņš veiksmīgi startēja rallijkrosā, kur 2015.gada pasaules RX sezonas kopvērtējumā sportists izcīnīja trešo vietu. Šogad sportists nolēmis vēlreiz startēt rallijā, kur viņa rīcībā būs ''Škoda Fabia Super 2000'' automašīna.

''Šī ir perfekta sagatavošanās gaidāmajai rallijkrosa sezonai. Nevar būt nekas labāks, kā nobraukt daudz treniņ kilometrus. Esmu gan priecīgs, gan pateicīgs par šādu iespēju, jo tas ir lielisks veids, kā gatavoties jaunajai sezonai. Mums šosezon būs augsti mēŗki pasaules RX čempionātā, tāpēc ir svarīgi veikt pareizu un labu sagatavošanos,'' tā Kristofersons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png