profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bijušais 'Rally Liepāja' dalībnieks nākamgad startēs WRC

Go4speed 19.12.2015 - 00:19 Bijušais 'Rally Liepāja' dalībnieks nākamgad startēs WRC
Kreigs Brīns ar stūrmani Skotu Martinu. Foto: Josef Petrů

Piektdien oficiāli noskaidrojās, ka nākamā gada pasaules rallija čempionātā (WRC) startēs ''Abu Dhabi Total World Rally'' komanda. Šīs vienības sastāvā, kuru sadarbībā ar ''Citroen'' apkalpos PH Sport, Montekarlo WRC posmā uz starta izies divas ekipāžas – Stefans Lefebre un Kriss Mīke, kurš nesen vienojās ar ''Citroen'' komandu par līguma pagarināšanu uz vēl trīs sezonām.


Kriss Mīke. Foto: Citroen Racing

Šī ''Abu Dhabi Total World Rally Team'' komanda ''Citroen'' vienībai būs kā pārejas posms uz 2017.gada sezonu, kad ''Citroen'' plāno atgriezties WRC. Zināms, ka šajā vienībā startēs vēl šī gada ERČ dalībnieks Kreigs Brīns un šīs komandas vadītājs Halids Al-Kasimī. Plānots, ka katrā WRC posmā uz starta izies no vienas līdz trijām ekipāžām. Ja Montekarlo WRC posmā startēs Mīke un Lefebre, tad Zviedrijas WRC uz starta izies Mīke, Al-Kasīmī un Brīns.

''Pēc trīs gadu veiksmīgas sasdarbības ar ''Citroen'' esam priecīgi paziņot, ka turpināsim savu darbību WRC,'' saka komandas vadītājs, kurš vienlaicīgi ir arī pilots - Al-Kasīmī. ''Šī ir programmu, kuru apstiprināja ''Citroen Racing''. Kā komandas vadošais pilots Mīke aizvadīs vairākus posmus, kamēr viņa prioritāte joprojām būs aizvadīt testus ar jauno 2017.gada WRC modeli. Tāpat dosim iespēju talantīgiem braucējiem no ''PSA Peugeot Citroën'' grupas.''


Kreigs Brīns šī gada Liepājas rallijā. Foto: Edgars Leonovs

''Iespēja, ka varu startēt vairākos WRC posmos 2016.gadā man bija ļoti svarīga saistībā ar manu nākotni. Gribu pateikties Abū Dabī un partneriem par šo iespēju. Šī iespēja man dos atrasties sacensību ritmā un mācīties WRC rallijus. Vislielākais prieks, ka varu startēt Montekarlo WRC posmā, kas ir neparedzams rallijs, kur pieredzei ir vislielākā nozīme nekā citos rallijos,'' saka Kriss Mīke.

''Esmu pagodināts, ka varu pievienoties ''Abu Dhabi Total World Rally Team'' komandai 2016.gadā. Nevaru vien sagaidīt Zviedrijas WRC posmu. Pirmā daļa no mūsu sapņa ir piepildījusies,'' tā Kreigs Brīns, kurš šogad Montekarlo WRC posmā ar ''Peugeot 208 R5'' izcīnīja 13.vietu absolūti un otro WRC2 klasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png