profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bijušais WRC čempions Solbergs dod Mīkem padomu

Go4speed 11.12.2015 - 23:13 Bijušais WRC čempions Solbergs dod Mīkem padomu
Solbergs un Mīke. Foto: www.rallycrossworld.com

Jau ziņojām, ka ''Toyota'' komanda nesen ''Citroen'' pilotam Krisam Mīkem piedāvājusi trīs gadu līgumu. Taču arī ''Citroen'' ir izteikusi savu piedāvājumu Mīkem, tāpēc šobrīd viss ir Mīkes rokās.

Kādā no intervijām bijušais WRC čempions un divkārtējais pasaules rallijkrosa čempions Peters Solbergs atzinis, ka, ja viņš būtu Mīkes vietā, viņa izvēle būtu viegla - ''Toyota''. ''Ja es būtu Mīkes vietā, tad es pievienotos komandai, kura man uzticas un sniedz stabilitāti. Un man tā būtu ''Toyota''. Mīkem ir jādomā ilgtermiņā,” uzskata Peters Solbergs.

Solbergs uzskata, ka Mīkem ir viss nepieciešamais, lai kļūtu par WRC čempionu. ''Mīke ir ļoti tuvu tam, lai būtu ļoti, ļoti ātrs. Tas, kas viņam tagad ir nepieciešams, ir pilns atbalsts.''


Solbergs un Makinens uz goda pjedestāla. Foto: blackmorevale.co.uk

Kā vienu no mīnusiem Solbergs uzskata to, ka, ja Mīke noslēdz līgumu ar ''Toyota'', viņš nākamgad būs spiests izlaist WRC sezonu, jo viņam būs jāveic testi ar jauno 2017.gada modeli. ''Viņam 2016.gadā ir jāatrod cita nodarbe, lai būtu formā. Mazāki ralliji, kā, piemēram, nacionālā čempionāta posmi, kā arī citi ralliji plašajā pasaulē. Tas viņam ļaus būt gatavam 2017.gadam. Un viņam noteikti nākamgad jāpieraksta trase visos WRC posmos.”

Sarunas nobeigumā Solbergs piebilda, ka ''Toyota'' komandas vadītājs Tomijs Makinens izveidos labu auto. ''''Toyota'' ir čempionātā, lai uzvarētu. Makinens sevi parādīs no pašas labākās puses. Viņam ir labas idejas, ko un kā vajag,'' nobeidz Solbergs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png