profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai' pēc jaunā modeļa prezentācijas: Mūs sagaida lieliska sezona

Go4speed 09.12.2015 - 22:44 'Hyundai' pēc jaunā modeļa prezentācijas: Mūs sagaida lieliska sezona
Foto: Hyundai Motorsport

Pēc vairāk nekā 8000 testos nobrauktiem kilometriem, trešdien ''Hyundai'' vienība prezentēja savu jauno 2016.gada ''Hyundai i20 WRC'' modeli, kurš esot uzlabots visās jomās.

''Šis pasākums ''Hyundai Motorsport'' ir īpašs notikums. Kopš mūsu debijas esam veikuši apjomīgu darbu. Mūsu sniegums pēdējā laikā dod mums optimisma pilnu skatu nākotnē,'' saka komandas vadītājs Mišels Nandāns.


Hyundai komandas braucēji pie jaunā modeļa. Foto: www.rtbf.be

Komandas vadītājs neslēpa prieku, ka viņam izdevies vienoties ar visiem trijiem braucējiem, kur katrs ir atšķirīgs, bet ar savu pieredzi un zināšanām. Nandāns atklāja, ka komandas braucēji Dani Sordo, Tjerī Noivils un Heidons Padons startēs visos sezonas posmos, kur visiem būs vienādi apstākļi cīņā par čempiontitulu.

''Mēs ticam, ka šī ir labākā pieeja mūsu trešajai sezonai WRC. Mēs ticam, ka braucēji mums dos to pašu labāko. Esmu pārliecināts, ka mums ir pats universālākais braucēju sastāvs WRC, tāpēc mēs to gribam izmantot kā priekšrocību,” tā Nandāns, kurš piebilda, ka Kevins Abrings 2016.gada sezonā testēs gan jauno 2017.gada WRC modeli, gan strādās ar jauno R5 modeli.


Foto: Hyundai Motorsport

''Esmu ļoti motivēts, tāpēc nevaru sagaidīt sākt vēl vienu sezonu kopā ar ''Hyundai'' un tās jauno modeli. Šī mums bija laba sezona, kur uzrādījām labus laikus, taču dažos posmos izcīnītās vietas neatbilda mūsu patiesajam ātrumam. 2016.gadā liksim lietā savu pieredzi un cīnīsimies par augstākajām vietām. Man ir ļoti liela ticība šim auto, jo tam ir cita filozofija - tas ir ātrāks un labāks. Ticu, ka 2016.gada sezona mums būs lieliska,” tā Dani Sordo.


Foto: Hyundai Motorsport

''Ar nepacietību gaidu jauno sezonu, kas man kopā ar ''Hyundai'' pēc skaita būs trešā. Tas man būs kā jauns sākums, jo 2015.gads mums bija grūts. Bija gan neveiksmes, gan arī pats pieļāvu kļūdas. Taču tagad esmu kļuvis daudz spēcīgāks un motivētāks kā jebkad. Mērķis kā vienmēr būs cīnīties par augstākajiem rezultātiem. Man ir liela pārliecība par jauno auto, tāpēc esmu pārliecināts, ka mēs konkurentiem būsim tuvāk,” saka Tjerī Noivils.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png