profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostberga stūrmanis pirms testiem negaidīti paziņo, ka pārtrauc sadarbību ar pilotu

Go4speed 03.12.2015 - 21:55 Ostberga stūrmanis pirms testiem negaidīti paziņo, ka pārtrauc sadarbību ar pilotu
Mads Ostbergs (pa vidu) un Jonas Andersons (pa labi). Foto: Citroen Racing

Kopš 2009.gada, izņemot pāris rallijus, norvēģa pilota Madsa Ostberga stūrmanis bija zviedrs Jonas Andersons. Pirmdien M-Sport paziņoja, ka tās komandā 2016.gadā brauks Ostbergs un Andersons, bet otrdien Ostberga stūrmanis negaidīti paziņoja, ka viņš esot saņēmis piedāvājumu no EVEN Management (kompānija, kas palīdz talantīgiem sportistiem atrast iespējas kur braukt, ar ko braukt un kādās komandās. Šajā kompānijā šobrīd ir tādi braucēji kā Esapeka Lappi, Pontus Tīdemans u.c.) un viņš nolēmis pārtraukt darba attiecības ar Ostbergu. Šis lēmums tika paziņots brīdī, kad Ostbergam bija jādodas uz testiem, kuri sākās ceturtdien.


Ostbergs testos. Foto: Julien Prioux

"Pirms Ziemassvētkiem vienmēr ir tāds drudžains periods. Man nebija ne mazākās nojausmas, kas notiek. Biju ārkārtīgi pārsteigts, kad Jonas man pateica, ka nebrauks kopā ar mani 2016.gadā. Biju noskaņojies doties uz Montekarlo WRC testiem, lai kopā ar Andersonu sāktu gatavoties jaunajai un aizraujošajai sezonai. Taču pēkšņi uzdevums no gatavošanās Montekarlo rallijam mainījies uz uzdevumu - atrast stūrmani divu dienu testiem. Pēc šiem testiem uzdevums būs atrast pastāvīgu stūrmani," M-Sport mājas lapā m-sport.co.uk saka Mads Ostbergs.

Kā liecina pieejamā informācija, tad testos Ostbergam izpalīdzēja pieredzējušais Emīls Akselsons (163 starti rallijos), kurš šosezon bija stūrmanis Tīdemandam.

Piektdien oficiāli noskaidrojās, ka Andersons ir kļuvis par Tīdemana stūrmani. Zināms, ka nākamgad sportists ar ''Škoda Fabia R5'' startēs WRC2 čempionātā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png