profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks nākamgad M-Sport komandā nebrauks, taču WRC, visticamāk, paliks

Go4speed 25.11.2015 - 23:12 Tanaks nākamgad M-Sport komandā nebrauks, taču WRC, visticamāk, paliks
Ots Tanaks. Foto: M-Sport

Trešdien oficiāli noskaidrojies, ka igaunis Ots Tanaks nākamgad nepārstāvēs M-Sport rallija komanda, taču pēc šī brīža pieejamās informācijas viņš paliks WRC, kur igauņu braucējs pārstāvēs DMack rallija komandu, kura nolēmusi nākamgad ar ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīnu startēt WRC ieskaitē. Kā ziņo autosport.com, tad šajā vienībā brauks Tanaks un Jari Ketomā, kuri abi jau iepriekš ir braukuši šīs vienības sastāvā (gan ar WRC, gan R5 automašīnām). Šobrīd zināms, ka DMack rallija komanda, kura līdz šim daudzus gadus startēja WRC2 ieskaitē, neplāno piedalīties visos 14 posmos.


Tanaks pie DMack Fiesta WRC stūres. Foto: Gonzalo Belay

Šobrīd ne M-Sport, ne DMack savus oficiālos komentārus nav snieguši. Tikmēr DMack savā twitter kontā trešdien vispirms ierakstīja šādu ierakstu. ''Vēl dažas dienas un mēs atklāsim savus lielos WRC plānus 2016.gadam”. Pēc tam, kad parādījās informācija par Tanaka nestartēšanu M-Sport komandā, DMack twitter ierakstīja sekojuši „Katru gadu šajā laikā patīk visas šīs braucēju baumas. Varbūt Kriss Mīke arī grib mums pievienoties?”.

Nesen Vilsons atzina, ka sezonas pēdējie posmi izvērtās par sliktu Tanakam. ''Divas avārijas pēdējos divos rallijos Tanaku nostādīja ne tajā labākajā pozīcijā, lai mēs viņu iekļautu galvenās M-Sport komandas sastāvā,'' turpina Vilsons.


Ots Tanaks darbībā

Tāpat Vilsons lika noprast, ka M-Sport komanda brauks visos 14 posmos. ''Saprotu ''Citroen'' lēmumu paņemt pauzi. Jau iepriekš teicu, ka 2016. gada kalendārs mani satrauc, jo tas ir ļoti, ļoti pārslogots laikā, kad mums paralēli jāstrādā pie 2017.gada mašīnas. Šobrīd tas būtu negodīgi, ja mēs WRC nepieteiktos kā ražotāju komandu, jo mūsu mērķis ir startēt visos 14 posmos. Šobrīd nekāds lēmums saistībā par braucējiem nav pieņemts, taču mēs neiesim ''Citroen'' ceļu,'' nobeidz Malkolms.

Visticamāk, M-Sport braucēju sastāvs tiks paziņots jau tuvākajās dienās, jo jau nākamnedēļ sagaidāmi komandas pirmie testi pirms Montekarlo WRC posma.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png