profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke apmeklē 'Hyundai' komandu; plašākus komentārus nesniedz

Go4speed 23.10.2015 - 15:21 Mīke apmeklē 'Hyundai' komandu; plašākus komentārus nesniedz
Tjerī Noivils un Kriss Mīke. Foto: www.zimbio.com

Pagājušajā mēnesī ''Citroen'' komandas pilots Kriss Mīke Frankfurtē apmeklēja ''Hyundai'' rūpnīcas komandu. Šī vizīte uzreiz ļāva vaļu baumām par to, ka britu pilots varētu pāriet uz ''Hyundai'' vienību, apmainoties vietām ar šī brīža pilotu Tjerī Noivilu, kurš ''formas uzlabošanas nolūkos'' Velsas WRC posmā startēs otrās komandas sastāvā. Lai arī komanda un pats pilots apgalvo, ka viss esot kārtībā, nesen ''Hyundai'' atzina, ka ir neapmierināti ar Noivila sniegumu.

Kamēr Mīkem līgums ar ''Citroen'' komandu beidzas šogad, tikmēr Noivilam ar ''Hyundai'' komandu ir spēkā līgums uz vēl vienu sezonu. Kā ziņo Noivila tuvi cilvēki, tad sportista nākotne ''Hyundai'' komandā šobrīd ir miglā tīta.


Kriss Mīke. Foto: Citroen Racing

''Man jums par šo vizīti nav ko teikt. Es vienkārši gribu sev nodrošināt vietu WRC čempionātā arī nākamgad,'' tā žurnālistiem atbildēja Mīke. Protams, pastāv iespēja, ka Mīke paliks ''Citroen'' vienībā. Nesen ''Citroen'' šefs Īvs Meitons atzina, ka šobrīd par pilotiem netiek runāts un lēmums par braucējiem tiks pieņemts pēc sezonas.

''Kā jau teicu agrāk, tad esmu pateicīgs Meitonam un ''Citroen'' par to, ko viņi manā labā darīja. Viņi atjaunoja manu rallija karjeru. Uzskatu, ka mēs kopā pa šo laiku esam labi pastrādājuši. Šogad uz mums tiek izdarīts liels spiediens, taču uzvara Argentīnā parāda, ka šī komanda ir spējīga uz lielām lietām,'' nobeidz Mīke.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png