profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai noslēdz trīs gadu līgumu ar Padonu, Noivils tiek nosūtīts uz otro komandu

Go4speed 21.10.2015 - 22:15 Hyundai noslēdz trīs gadu līgumu ar Padonu, Noivils tiek nosūtīts uz otro komandu
Foto: Hyundai Motorsport

Pirms kāda laika Hyundai rallija komanda paziņoja, ka Velsas WRC posmā komandas pirmais numurs beļģis Tjerī Noivils no pirmās komandas tiek aizsūtīts uz otro komandu. Tikmēr viņa vietā šajā rallijā brauks Heidons Padons.

Oficiāli komanda paziņoja, ka šāds solis sperts, lai Noivils pirms 2016.gada sezonas varētu atgūt pārliecību pār saviem spēkiem, jo pēdējie ralliji beļģu pilotam ir neveiksmīgi.


Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

''Šāds lēmums tika pieņemts pēc produktīvām sarunām ar komandu. Abas puses izteica savas domas par šīs sezonas beigām un nākamo sezonu. Startēt otrajā komandā man ļaus braukt atbrīvoti un nedomāt par čempionāta punktiem. Varēšu koncentrēties tikai savai braukšanai. Tas būs svarīgi, jo pirms 2016.gada sezonas gribu atgūt pārliecību,” tā teica Tjerī Noivils, kuram vēl ir līgums ar ''Hyundai'' vienību uz 2016.gadu.

Arī komanda atzina, ka šāds lēmums tika pieņemts komandas vārdā, kura šobrīd cīnās par punktiem ražotāju kausā. ''Mēs visi atbalstām Noivilu un uzskatām, ka tas ir pareizais lēmums viņu nosūtīt uz otro komandu. Mēs gribam atrast veidu, kā viņš var atgūt pārliecību,” teikts komandas paziņojumā.

Tikmēr otrdien oficiāli noskaidrojās, ka līdz 2018.gadam ieskaitot ''Hyundai'' komandā brauks jaunzēlandietis Heidons Padons, kurš šogad šīs vienības sastāvā veiksmīgi startēja otrās komandas sastāvā. Zināms, ka Padons kopā ar Noivilu un Dani Sordo 2016.gadā piedalīsies visos WRC posmos. "Esmu priecīgs, ka mums ar Padonu izdevās pagarināt mūsu sadarbību uz turpmākajiem trīs gadiem. Padons ir ātrs, apņēmīgs un ar lielu potenciālu. Kopš mūsu WRC programmas sākuma, mēs gribējām atbalstīt jaunus talantus, un Padons ir tāds. Ar lielu nepacietību gaidīšu, ko viņš spēs sasniegt nākamajos trijos gados," saka komandas vadītājs Mišels Nandāns.


Foto: Hyundai Motorsport

''Pagājušās divas sezonas bija vienreizējs piedzīvojums. Komanda man palīdzēja attīstīties un progresēt, tāpēc nešaubos, ka mēs drīz sāksim uzvarēt. Mēs strādājam, lai kļūtu par pasaules čempioniem. Ticu, ka Hyundai man piedāvā labāko iespēju, lai to sasniegtu. Taču jāsāk ar pirmo WRC uzvaras izcīnīšanu, kas arī ir mans mēŗkis 2016.gadā,'' saka Heidons Padons.

Šobrīd WRC kopvērtējumā Noivils ar izcīnītiem 86 punktiem kopvērtējumā ieņem piekto vietu, kamēr Padons ar 66 punktiem kopvērtējumā ir astotais.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png