profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc trases pierakstu laikā piedzīvotās avārijas Ostbergs izstājas no Austrālijas rallija

Go4speed 09.09.2015 - 11:43 Pēc trases pierakstu laikā piedzīvotās avārijas Ostbergs izstājas no Austrālijas rallija
Foto: Mads Østberg

Portāls jau ziņoja, ka otrdien, iepazīstoties ar Austrālijas WRC rallija ātrumposmiem, ''Citroen'' komandas pilota Madsa Ostberga auto saskrējās ar smago automašīnu, kas bija braukusi pa nepareizo ceļa pusi.

"Mums bija avārija trases pierakstu laikā, kur saskrējāmies ar smago automašīnu. Mēs nevarējām izvairīties no sadursmes, jo ceļš bija pārāk šaurs. Drošības apsvērumu dēļ mēs tikām nogādāti slimnīcā, kur mums tika veiktas pārbaudes. Mums nekas nekaiš un mums nav nopietnu traumu,'' tā vakar teica Mads Ostbergs.


Foto: @planetemarcus

Pirms trases pierakstu otrās dienas Ostbergs atzina, ka pagājis zināms laiks, kamēr viņš esot spējis izkāpt no gultas. "Sitiens avārijā bija ļoti spēcīgs, taču mums paveicās, jo varēja būt daudz sliktāk. Mediķi atļāva mums turpināt. Par laimi, mums nav lūzumu, tikai sasitumi, kas rada nelielu diskomfortu," tā Ostbergs.


Foto: wrc.net.pl

Taču trešdienas rītā ''Citroen'' komanda bija spiesta paziņot, ka Ostbergs spiests izstāties no Austrālijas rallija. Viņa vietā startēs cits ''Citroen'' paspārnē esošais braucējs Stefans Lefebrs.

''Sliktas ziņas Ostbergam, taču jauka iespēja mums. Mads, ātru izveseļošanos tev,'' savā twitter kontā pavēstīja Lefebrs.
Komentāri
Bils 09.09.2015 19:02
Nu nezinu gan, ziņots ka smagais braucis pa pretejo pusi, bet Austrālijā kustība notiek pa kreiso pusi. Šis onboarda uzņēmums, šķiet apliecina, ka tieši Ostbergs atradies labajā puse, kā arī auto bojājumi drīzāk piederr šādai versijai.
https://pbs.twimg.com/media/COdzFY-U8AE8QsD.jpg:large
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png