profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC piloti pirms Austrālijas rallija starta izmēģina sevi jaunos sporta veidos

Go4speed 09.09.2015 - 00:26 WRC piloti pirms Austrālijas rallija starta izmēģina sevi jaunos sporta veidos
Foto: Citroen Racing

Šajā nedēļas nogalē startēs Austrālijas WRC rallijs, kurā uz starta izies ap 30 ekipāžām. Ņemot vērā, ka šis kalendārā ir viseksotiskākais rallijs, WRC komandas un to piloti uz šo posmu devās dažas dienas agrāk, lai piedalītos dažādos mediju un sporta pasākumos.

Vispirms četri WRC piloti Andreas Mikelsens, Heidons Padons, Mads Ostbergs un Ots Tanaks ar gides palīdzību pilsētas ostas ūdeņos mācījās sērfošanas pamatus, bet vēlāk katrs jau devās ūdenī, lai rādītu savas sērfošanas prasmes.


Foto: Hyundai Motorsport

''Tas bija viltīgi, it sevišķi uz lielākiem viļņiem, bet bija fantastiskas sajūtas gulēt un gaidīt viļņus. Tu trāpi vilnim un tev vairs nav variantu. Viņi vienkārši tevi iznīcina. Bija ļoti jautri,” tā Mads Ostbergs.

''Šī bija mana pirmā reize okeānā un uz sērfošanas dēļa, tāpēc tā bija laba pieredze. Taču jāsaka, ka tikt uz tā dēļa virsū bija vieglāk nekā es biju domājis,” tā Ots Tanaks.


Foto: Citroen Racing

Kamēr vieni okeānā sērfoja, tikmēr citi izmēģināja regbija prasmes. Kriss Mīke, Tjerī Noivils, Jari Mati Latvala un Elfins Evans demonstrēja savas prasmes kopā ar U-16 komandu. Ja Mīke un Evans, kavējoties savās skolas atmiņās, rādīja savas prasmes, tad Latvala un Noivils atzina, ka viņi komfortablāk jūtoties ar apaļu bumbu nevis ovālo. Taču visi bija priecīgi par izdevību pamācīties kopā ar komandu, kurā pirms neilga laika triumfēja reģiona finālā.

Tikmēr WRC čempions Sebastjans Ožjē apmeklēja kādu Austrālijas futbola spēli.

''Nav nekādu šaubu, ka esmu labāks braucējs nekā regbija spēlētājs,'' tā savā Facebook profilā izteicās Tjerī Noivils.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png