profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai: Mūs kaitina tas, ka Noivila ekipāžai nav nekādi paskaidrojumi

Go4speed 03.09.2015 - 11:06 Hyundai: Mūs kaitina tas, ka Noivila ekipāžai nav nekādi paskaidrojumi
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

Šī nav beļģu pilota Tjerī Noivila veiksmīgākā sezona, jo aizvadītajos deviņos posmos Noivils tikai divas reizes (Zviedrijas un Sardīnijas rallijos) spējis kāpt uz goda pjedestāla, kamēr Meksikā, Argentīnā un Portugālē pilots piedzīvoja avārijas. Ar izcīnītiem 80 punktiem Noivils šobrīd WRC kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

Nesen kritiskus vārdus beļģu pilotam veltīja ''Hyundai Motorsport'' komandas menedžeris Alens Penase. Arī komandas vadītājs Mišels Nandāns piebilda, ka viņš grib, lai Noivils pēc iespējas ātrāk atkārto 2014.gada Vācijas WRC posma panākumu, kad viņš izcīnīja uzvaru.


Foto: Hyundai Motorsport

''Pēc Argentīnas rallija avārijas Noivils vairs nespēj pabraukt tādā tempā, kādā viņš brauca agrāk. Visvairāk mūs kaitina tas, ka ne viņam, ne viņa stūrmanim, ne viņu pavadošajam personālam nav nekādi paskaidrojumi. Mēs esam priecīgi, ka mums ir tāds pilots kā Heidons Padons, jo ar viņa braukšanu mēs progresējam,'' saka Alens Penase.

''Pēc Somijas WRC posma mēs ar Noivilu daudz runājām, lai palīdzētu viņam vai saprastu, vai viņam ir kaut kādas problēmas. Mēs viņam parādījām dažus elementus, kuros redzams, ka viņš šobrīd stāv uz vietas. Lai arī viņš nepiekrita, cilvēki, kuri Noivilu redzēja ātrumposmos, teica, ka viņš nav tik ātrs, kā agrāk. Un tie nav kaut kādi veci līdzjutēji, bet gan bijušies braucēji, kas saprot ralliju.''

''Mēs bijām atklāti un pateicām viņam, ka negribam redzēt iepriekšējo Noivilu. Tagad, lai Noivils finišētu 5.vietā, viņam vajag divus pārsistus riteņus un divus braucējus, kas viņam priekšā izstājas,'' skarbs ir Penase.


Foto: Hyundai Motorsport

Tikmēr Noivils šobrīd satraukumam pamatu neredz. ''Viss ir kārtībā. Paskatoties uz kopvērtējuma tabulu, jūtos komfortabli. Braucējiem komandā ir savstarpējās cīņas, kur daži braucēji riskē vairāk. Padons avarēja Somijā, es – Meksikā. Kad tu brauc ātri, tu riskē. Neredzu iemeslu, kāpēc man būtu jāriskē, lai uzrādītu otro vai trešo rezultātu, jo ar šī brīža auto mēs nevaram cerēt uz kaut ko augstāku. Jā, mums ir bijuši daži slikti ralliji, taču mēs tajos esam sasnieguši finišu. Ātrums šobrīd nav tāds, kādu mēs gribam, tāpēc centīšos braukt ātrāk,'' saka Tjerī Noivils.

Tikmēr wrc.com ziņo, ka Heidons Padons, kuram šosezon beidzas līgums ar Hyundai, ir tuvu tam, lai drīzumā paziņotu savus nākotnes plānus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png