profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīkem, lai sevi pierādītu, ir vēl divas iespējas

Go4speed 11.08.2015 - 00:58 Mīkem, lai sevi pierādītu, ir vēl divas iespējas
Kriss Mīke. Foto: wrc.com

Somijas WRC posmā ''Citroen'' pilots Kriss Mīke atkal pierādīja, ka ir ātrs un spēj cīnīties ar VW pilotiem. Pēc 15.posma Mīke bija augstajā trešajā vietā, taču nākamajā ātrumposmā sportists atkal pieļāva kļūdu, kas beigās maksāja vietu uz goda pjedestāla.

Jau pirms Somijas posma ''Citroen'' šefs izteicās, ka Mīkem ir jāatgūst zaudētā uzticība un ir jāpierāda sevi ar labiem rezultātiem, lai tiktu pie līguma 2016.gadā. Diemžēl arī šajā posmā, būdams zem spiediena, Mīke pieļāva kļūdu.

Neskatoties uz to, ''Citroen'' boss Īvs Meitons atzina, ka Mīkem, tāpat kā viņa komandas biedram Madsam Ostbergam, kuram arī pēc šīs sezonas beidzas līgums ar ''Citroen'', ir vēl divas sacīkstes, lai sevi pierādītu.


Foto: Jakub Nazim, ewrc.cz

''Mums ir jauns plāns, par kuru vienojāmies pirms Somijas WRC posma. Šī mūsu vienošanās ir tāda, ka mēs ļaujam braucējiem pašiem izvēlēties savu stratēģiju gan Somijas WRC posmā, gan nākamajos divos rallijos, kas notiks Vācijā un Austrālijā,” saka Īvs Meitons.

''Pirms rallijiem viņi man pateiks, ko grib darīt, un pēc tam es analizēšu, vai viņi sekoja līdzi savai stratēģijai vai nē. Pieturēšos pie šī plāna un pēc Austrālijas pieņemšu lēmumu. Šobrīd man nav nekādu ideju par nākamā gada braucēju sastāvu. Mums vēl ir laiks un es neizjūtu nekādu spiedienu.''

Mīkes Somijas rallija avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png