profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Dubļiem bagātais Velsas WRC notiks arī nākamos trīs gadus

Go4speed 06.08.2015 - 09:52 Dubļiem bagātais Velsas WRC notiks arī nākamos trīs gadus
Foto: Red Bull

Pirms Somijas WRC posma parādījās ziņa, ka Velsas WRC posmu, kas ik gadu noslēdz WRC sezonu, drīzumā varētu aizstāt Ķīnas rallijs. Daudzas komandas ir ieinteresētas, lai drīzumā tieši Ķīnā varētu aizvadīt ralliju, kur tirgus ir nesamērāmi liels.

''Mums bija konstruktīva saruna ar Ķīnas rallija organizatoriem, tāpēc šobrīd viss iet pēc plāna. Šobrīd nevar teikt, ka šis posms WRC parādīsies jau nākamgad, bet neredzu iemeslu, kāpēc tas nevarētu WRC parādīties tuvākajā laikā. Ķīna – mūsu galvenais mērķis. Mums ir līgums ar deviņām valstīm, taču vēl ir daudzi gribētāji. Francija, Vācija, Velsa un Portugāle grib palikt WRC, bet finansiālu apsvērumu dēļ mums nevar būt 14 ralliji gadā,'' saka WRC promouters Olivers Cisla.


Foto: ewrc.cz

Taču trešdien oficiāli kļuva zināms, ka Velsas WRC organizatori panākuši vienošanos ar Velsas valdību un WRC organizatoriem par to, ka Velsas WRC, kas pazīstams ar saviem dubļainajiem ātrumposmiem, notiks līdz 2018.gada beigām.

''Velsas WRC ir vēsturisks rallijs čempionātā. Anglija ir motorsporta valsts ar lielu F1 un rallija vēsturi. Mums ir jāturpina braukt tur. Arī Velsas ceļi ir fantastiski, pa kuriem ir ļoti patīkami braukt. Esmu priecīgs, ka šis rallijs paliek WRC kalendārā, lai arī man tajā viegli neklājas,” saka WRC čempionāta līderis Sebastjans Ožjē.


Foto: ewrc.cz

''Velsas WRC posms ir tuvākais manām mājām, tāpēc tās ir lieliskas ziņas, ka Velsas valdība nolēma turpināt atbalstīt šo posmu. Šie ātrumposmi ir vieni no labākajiem visā pasaulē, tāpēc WRC čempionāts nebūtu iedomājams bez šī rallija. Man patīk gan šī rallija ceļi, gan pats rallijs. Šim posmam WRC kalendārā jābūt visu laiku,'' tā Kriss Mīke.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png