profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport: Lai savestu kārtībā Lukjaņuka sasisto auto, būs nepieciešamas desmit dienas

Mārtiņš Jankovskis 28.07.2015 - 06:09 M-Sport: Lai savestu kārtībā Lukjaņuka sasisto auto, būs nepieciešamas desmit dienas
Lukjaņuka auto pēc avārijas. Foto: Lina Arnautova

Portāls jau ziņoja, ka pirmdien notiekošajos testos pirms gaidāmā Somijas WRC rallija smagu avāriju piedzīvoja Aleksejs Lukjaņuks un Aleksejs Arnautovs, kuriem tā bija debija pie ''Ford Fiesta WRC'' stūres. Pēc tramplīna 35 gadus vecais Lukjaņuks nenovaldīja savu auto un izlidoja no trases. Avārijas rezultātā ekipāža diezgan spēcīgi sasita mašīnas aizmuguri.


Lukjaņuks pirms avārijas. Foto: Andrey Fomchenkov

Vēlāk tika paziņots, ka mašīnas drošības karkass ir cietis pārāk daudz, lai ekipāža varētu iziet uz starta. ''Mašīnai pēc šīs avārijas būs nepieciešams pilna tehniskā apkope (rebilds) M-Sport bāzē. Mašīnas aizmugure ir ļoti stipri sasista, it sevišķi drošības karkass, ko nevar salabot ārpus mūsu bāzes. Šie mašīnas bojājumi ir tik nopietni, ka mūsu meistariem būs nepieciešamas desmit dienas, lai auto būtu gatavs atkal braukt,'' portālam wrc.com atzina M-Sport pārstāvis.


Lukjaņuks ar skumjām noskatās uz sasisto auto. Foto: Lina Arnautova

Protams, šis notikumus vakar bija apspriestākā rallija ziņa sociālajos tīklos. Kamēr daudzi kritizē krievu braucēju par to, ka sportists savā pirmajā reizē pie WRC stūres uzreiz brauca tik ātri, citi savukārt krievu sportista virzienā velta labus vārdus un cer, ka viņam tomēr izdosies vēl kādreiz iziet uz starta WRC posmā.


Salocītais drošības karkass. Foto: Alexey Lukyanuk & Alexey Arnautov

''Paldies visiem par labajiem vārdiem, kuri pienāca un kuri turpina pienākt. Mēs ticam labākajam. Turpmākās divas dienas mēs pierakstīsim trasi, lai iegūtu pieredzi. Paldies, ka jūs atbalstāt mūs grūtā brīdī, kad tiek pieļautas kļūdas, no kurām rallijā nevar izbēgt. Mēs būsim priecīgi kopā ar jums vērot ralliju un atbalstīt citus dalībniekus,'' tā savā Facebook profilā pēc negadījuma izteicās Aleksejs Lukjaņuks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png