profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīkes vieta 'Citroen' komandā nākamajā sezonā apdraudēta (VIDEO)

Go4speed 26.07.2015 - 22:11 Mīkes vieta 'Citroen' komandā nākamajā sezonā apdraudēta (VIDEO)
Kriss Mīke. Foto: Autosport.com

Kā portālam autosport.com atzinis ''Citroen'' šefs Īvs Meitons, tad viņa komandas braucēja Krisa Mīkes vieta ''Citroen'' komandā ir apdraudēta. Lai arī Argentīnā Mīke izcīnīja skaistu uzvaru, pēdējās avārijas pasliktinājušas Mīkes izredzes saglabāt vietu komandā arī nākamsezon.

Atgādināsim, ka vispirms Mīke jau pirmajā ātrumposmā avarēja Sardīnijas rallijā, bet Polijas WRC angļu sportists uzmeta vairākus kūleņus jau treniņā.


Foto: Michal Bak

''Ja tu avarē pirmajā ātrumposmā Sardīnijā un uzmet kūleņus Polijas kvalifikācijas posmā, tad man var nestāstīt nekādus attaisnojumus. Šādos gadījumos nav nekas tāds, ko var pieņemt par attaisnojumu,” dusmīgi saka Īvs Meitons.

''Kad tu brauc šādā līmenī, tad tu nevari pieļaut šādas kļūdas. Zinu, ka Krisam ir savs viedoklis par notikušo, un es nesaku, ka tā nav taisnība. Bet, kad tu esi profesionāls braucējs, kurš rallijā brauc ilgāk par vienu gadu, tad tev ir jāapzinās tie riski, kas var piemeklēt tavu automašīnu, tāpēc tev savs braukšanas stils ir jāsavieno kopā ar šiem riskiem. Man vairs nav ko piebilst.''


Foto: ewrc.cz

Meitons atzina, ka nākamajos posmos Mīkem ir jāparāda sevi no labākās puses, lai saglabātu vietu komandā arī nākamgad. ''Nebūšu izlēmis, kurš pilots brauks mūsu komanda, kamēr nebeigsies pēdējais rallijs. Taču zinu, ka Mīke pēdējos divos rallijos ir pilnībā iznīcinājis savu uzvaru Argentīnā. Tagad viss ir Mīkes rokās. Mēs savu esam paveikuši, tāpēc tagad viņam jādara tas, ko viņš grib darīt,'' nobeidz Meitons.

Tikmēr Mīke pirms Somijas posma starta izteica savas domas šajā sakarā. "Neviens man neatņems Argentīnas uzvaru. Uzskatu, ka Portugālē, kur palikām ceturtie aiz VW pilotiem, aizvadījām labāku ralliju nekā Argentīnā. Sardīnijas posms bija liela, liela vilšanās. Arī Polijā aizvadījām labu sacīksti. Ja godīgi, tad lielāko daļu no savas karjeras esmu braucis, neesot drošs par savu nākotni, tāpēc šobrīd atkal pienācis tāds brīdis, ka nezinu, kas būs nākamgad. Tas ir normāli, jo es visu laiku esmu zem spiediena. Man katrs rallijs ir jānobrauc labi, lai varētu nodrošināt vietu komandā nākamajā sezonā. Esmu izgājis cauri daudz grūtākiem brīžiem. Taču šobrīd man ir vieta mašīnā un stūre, lai es varētu paveikt labu darbu un nodrošināt vietu komandā nākamgad," tā Kriss Mīke.

Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā Mīke Somijas WRC posmā, kas startēs šajā nedēļas nogalē, izcīnīja 3.vietu.

Sardīnijas avārija 1.posmā:


Avārija Polijas WRC kvalifikācijas posmā:
Komentāri
coshels 29.07.2015 10:36
Varbūt Īvam jāpaņem Lukjaņuks :) viņš gan arī specīālists WRC "īsbraukšanā" bet varbū to var labot...
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png