profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen': Lēbs ir ļoti motivēts braukt rallijā

Go4speed 12.08.2015 - 19:04 'Citroen': Lēbs ir ļoti motivēts braukt rallijā
Sebastjans Lēbs. Foto: Citroen Racing

Nesen jau ziņojām, ka ''Citroen'' rallija komandas vadītājs Īvs Meitons nolēmis uzrunāt 41 gadu veco Sebastjanu Lēbu par iespējamo atgriešanos WRC.

''Mums ar viņu ir jārunā par to, ko viņš darīs nākamgad. Jā, domāju, ka viņš šobrīd izbauda to, ko dara, taču domāju, ka dažreiz nav patīkami, ka tu neuzvari (no 16 WTCC braucieniem Lēbs šogad uzvarējis trijos). Viņš ir čempions, kurš grib uzvarēt visu laiku. Mēs ar viņu runājam par daudzām lietām, un mēs varam viņam pajautāt par iespējamo atgriešanos WRC,'' nesen teica Meitons.


Foto: ewrc.cz

Kā ziņo autosport.com, tad nesen klīda runas, ka Lēbs varētu startēt savā mājas WRC posmā, kas notiks Korsikas salā, taču noskaidrojies, ka Lēbs vismaz šajā posmā šogad nebrauks. ''Starts Francijas WRC posmā nav iespējams, jo sacensības WTCC Šanhajas posmā noslēgsies svētdienas naktī, bet trases pierakstīšana Francijas WRC sāksies pirmdien.''

Pēc Francijas WRC posma atliks vēl divi posmi – Spānijā un Velsā, tāpēc nav izslēgts, ka Lēbs varētu atgriezties kādā no šiem posmiem. ''Viņš ir ļoti motivēts, lai brauktu rallijā, taču viņu neinteresē aizvadīt pilnu čempionātu WRC,” nobeidz Meitons.

Šobrīd deviņkārtējais WRC čempions Lēbs startē WTCC čempionātā, kur pēc astoņiem posmiem viņš ieņem trešo vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png