profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ketomā pēc Portugāles WRC piedzīvotās avārijas spiests izlaist Somijas ralliju (VIDEO)

Go4speed 20.07.2015 - 22:13 Ketomā pēc Portugāles WRC piedzīvotās avārijas spiests izlaist Somijas ralliju (VIDEO)
Jari Ketomā. Foto: DMACK Tyres

Šī brīža WRC2 klases līderis Jari Ketomā Portugāles WRC posmā piedzīvoja avāriju. Vēlāk sportists startēja Polijas WRC posmā, taču šī rallija laikā Ketomā saskārās ar nelielām veselības problēmām, kas tika iegūtas Portugāles rallijā. Izrādās, ka Ketomā pēc piedzīvotās avārijas ir nelielas problēmas ar redzi.

Diemžēl tagad noskaidrojies, ka Ketomā drošības apsvērumu dēļ būs spiests izlaist savu mājas ralliju. Apmeklējot acu ārstu, tika nolemts, ka 36 gadus vecais Ketomā spiests atpūtināt acis un ļaut tām dzīt dabiskā veidā.


Foto: ketomaa.com

Viņa vietā brauks 29 gadus vecais soms Jarko Nikara. ''Esmu ļoti vīlies, ka man būs jāizlaiž savs mājas rallijs, it sevišķi zinot, ka mēs šeit varam uzvarēt un nostiprināt savas pozīcijas WRC2 klases čempionātā. Taču man ir jādomā par sezonas turpinājumu, tāpēc ieklausījos speciālistos, kuri ieteica paņemt pauzi, lai trauma varētu sadzīt. Taču esmu pārliecināts, ka Nikara komandas labā paveiks lielisku darbu,'' tā Jari Ketomā, kurš pēdējos divos gados šajā rallijā izcīnījis uzvaru un otro vietu.

Nikara, kurš līdz šim Somijas WRC startējis jau deviņas reizes, brauks ar Ford Fiesta R5, kur viņa stūrmanis būs Kajs Lidstrēms. 2013.gadā sportists, braucot ar Mini WRC, Somijas WRC atradās sestajā vietā, kad sportistam vēlāk tehnisku  iemeslu dēļ nācās izstāties.

Ketomā avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png