profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' šefs runās ar Lēbu par sportista atgriešanos WRC

Go4speed 16.07.2015 - 09:25 'Citroen' šefs runās ar Lēbu par sportista atgriešanos WRC
Sebastjans Lēbs šobrīd jūtas ļoti labi. Foto: drive.gr

Pasaules rallija čempionātā šobrīd dominē VW. Labākais no ''Citroen'' pilotiem ir Mads Ostbergs, kurš šobrīd WRC kopvērtējumā ieņem trešo vietu. Pēdējie ralliji ''Citroen'' komandai nav bijuši tie veiksmīgākie, tāpēc komandas boss nolēmis kārtējo reizi uzrunāt Sebastjanu Lēbu.

Šobrīd deviņkārtējais WRC čempions ''Citroen'' komandas sastāvā startē WTCC čempionātā, kur pēc astoņiem posmiem viņš ieņem trešo vietu. Kā atzina ''Citroen'' rallija komandas vadītājs Īvs Meitons, tad viņš uzrunās 41 gadu veco Lēbu par iespējamo atgriešanos WRC.


Foto: ewrc.cz

''Šobrīd WRC vājums ir tajā, ka tikai divi braucēji ir spējīgi kļūt par čempioniem vai arī spējīgi regulāri cīnīties par uzvarām. Tas ir šī brīža WRC čempions Sebastjans Ožjē un WTCC dalībnieks Sebastjans Lēbs,'' saka Īvs Meitons.

Atgādināsim, ka arī šogad Lēbs startēja WRC posmā, kas notika Montekarlo. Būdams līderis, sportists vēlāk sasita auto un finišēja astotajā vietā.

''Mums ar viņu ir jārunā par to, ko viņš darīs nākamgad. Jā, domāju, ka viņš šobrīd izbauda to, ko dara, taču domāju, ka dažreiz nav patīkami, ka tu neuzvari (no 16 WTCC braucieniem Lēbs šogad uzvarējis trijos). Viņš ir čempions, kurš grib uzvarēt visu laiku. Ņemot vērā, ka WTCC ir daudz braucēju, kuri var uzvarēt, viņam tur ir grūtāk, nekā tas būtu WRC.''


Lēbs pie WTCC auto stūres. Foto: www.suisseautomag.ch

''Mēs ar viņu runājam par daudzām lietām, un mēs varam viņam pajautāt par iespējamo atgriešanos WRC, taču šobrīd nedomāju, ka viņš būtu ieinteresēts braukt pilnu WRC čempionātu,'' nobeidz Meitons.

Jāpiebilst, ka nesen Lēbs testēja ''Peugeot's 2008 DKR'' Dakaras automašīnu, tāpēc nav izslēgts, ka nākamgad Lēbu redzēsim startējam Dakaras rallijreidā, kur nu jau oficiāli zināms, ka startēs viens no viņa bijušajiem WRC konkurentiem Miko Hirvonens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png