profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport: Kombinācija, kas sastāv no Tanaka un jaunās mašīnas, strādā fantastiski

Go4speed 11.07.2015 - 02:15 M-Sport: Kombinācija, kas sastāv no Tanaka un jaunās mašīnas, strādā fantastiski
Ots Tanaks un Raigo Molders lido. Foto: Sławek Nakoneczny Fotografia

Aizvadītais Polijas WRC rallijs bija viens no tiem rallijiem, kuros M-Sport komandas pilots Ots Tanaks ar stūrmani Raigo Molderu sevi parādīja no labākās puses. Visu ralliju ekipāža brauca maksimāli ātri, kas pēc sestā ātrumposma ekipāžai deva pirmo pozīciju. Turpinājumā Tanaks kļūdījās ar riepu izvēli, kas viņu atsvieda uz ceturto vietu. Atlikušajos posmos igauņu braucējam bija sīva cīņa ar Jari Mati Latvalu no ''Volkswagen'' komandas, taču beigās veiksmīgāks izrādījās Tanaks, izraujot trešo vietu.


Foto: Timo Anis Rally photography

''Nevaru jums izteikt, cik daudz man, manam stūrmanim Raigo un visai komandai nozīmē šis pjedestāls. Lai nonāktu līdz šādam līmenim, mēs visi strādājam ļoti smagi, tāpēc ir fantastiskas sajūtas apzināties, ka smagais darbs beidzot sāk atmaksāties,'' priecīgi pēc finiša teica Ots Tanaks, kuram šis bija otrais pjedestāls WRC karjerā, kamēr viņa stūrmanim pirmais.

''Jau no pirmā ātrumposma šajā jaunajā auto jutos ļoti labi, tāpēc varēju braukt ātri. Jā, arī iepriekš esmu kāpis uz pjedestāla, taču šoreiz sajūtas ir citādākas, jo mēs uzrādījām ļoti labu ātrumu visu rallija laiku. Jau pirms rallija starta teicu, ka šoreiz gribu braukt maksimāli ātri, un šeit nu mēs esam. Tagad jāgaida Somijas WRC posms, kur domāju, ka mēs arī varam uzrādīt labu rezultātu.''


Foto: Jakub Frühauf

Vislielākais prieks par Tanaka lielisko ātrumu bija komandas vadītājam. ''Tā bija vienreizēja braukšana no Tanaka un Moldera puses. Patīkami redzēt, ka viņi atgūst pārliecību un tagad spēj uzrādīt tik fantastisku rezultātu. Un punkts visam ir viņu lieliskais rezultāts Power Stage posmā, kur viņi Sebastjanam Ožjē zaudēja tikai 0,1 sekundi, kas varētu būt pati mazākā atstarpe, kad jebkad Ožjē kādu uzvarējis Power Stage posmā. Tas liecina par to, ka mūsu kombinācija, kas sastāv no Tanaka un jaunās mašīnas, strādā, tāpēc mēs ar lielām cerībām varam gaidīt Somijas WRC posmu. Taču vēlreiz gribu uzsvērt, ka pēc tik daudz uzvarētiem ātrumposmiem un pēc tik fantastiska Tanaka snieguma, šis rezultāts mums ir kā uzvara. Šodien alus no manis,'' priecīgi pēc rallija teica Malkolms Vilsons.

Tanaks lido:


Tanaks lido:


Tanaks lido:


Tanaks lido:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png