profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks ar komandas biedru demonstrē uzlabotās 'Fiesta WRC' ātrumu (VIDEO)

Go4speed 12.05.2015 - 23:24 Tanaks ar komandas biedru demonstrē uzlabotās 'Fiesta WRC' ātrumu (VIDEO)
Foto: wrc.com

21. - 24.maijā Portugālē startēs nākamais pasaules rallija čempionāta (WRC) posms, kurā ar jaunajām ''Ford Fiesta WRC'' automašīnām uz starta izies M-Sport rallija komanda, kura šobrīd steidz pabeigt pēdējos sagatavošanās darbus.


Foto: wrc.com

Kā ziņo wrc.com, kuriem izdevās ielūkoties M-Sport komandas bāzes rūpnīcā, tad ar jaunajām Fiesta WRC mašīnām šobrīd startēs pieci piloti - Elfins Evans, Ots Tanaks, Martins Prokops, Lorenco Bertelli un Roberts Kubica. M-Sport cer, ka šie uzlabojumi, kas esot gana daudz, ļaus sportistiem braukt ātrāk un cīnīties par vēl augstākām vietām. Jāatzīmē, ka nesen Evans un Tanaks Portugālē aizvadīja četru dienu testus.

Kā ziņo komanda, tad pavisam kopā jaunais auto dažādos testos nobrauca vairāk nekā 5000 kilometrus, kas ir krietni vairāk par tiem nobrauktajiem kilometriem, kas tika veikti, uzbūvējot iepriekšējos rallija modeļus. "Iespējams, šajā auto ir veiktas lielākās izmaiņas, kādas jebkad esam veikuši mūsu mašīnās, kādas mums ir bijušas kopš sākām darbu ar Focus," saka M-Sport vadītājs Malkolms Vilsons.


Foto: wrc.com

"Ceru, ka sezonas otrajā pusē jaunais auto kopā ar talantīgajiem pilotiem - Evansu un Tanaku, spēs uzrādīt vēl lielāku ātrumu, kas mums ļaus biežāk cīnīties par goda pjedestāliem. Tas mums būtu ļoti labs rezultāts."

Kopvērtējumā šobrīd no Ford braucējiem visaugstāk atrodas Evans, kurš ar 41 punktu ieņem ceturto vietu.





Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png