profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke: Kļuvu emocionāls, redzot žurnālistus ar asarām acīs (VIDEO)

Go4speed 06.05.2015 - 12:02 Mīke: Kļuvu emocionāls, redzot žurnālistus ar asarām acīs (VIDEO)
Kriss Mīke izbauda uzvaras priekus

Pēc Argentīnas WRC posma pats laimīgākais cilvēks noteikti bija Kriss Mīke, kurš izcīnīja savu pirmo uzvaru WRC karjerā. Ceļš līdz šai uzvarai nebija viegls, jo pilotu piemeklēja gan tehniskas problēmas, gan arī pašu kļūdas. Arī šīs sezonas sākums līdz šai uzvarai nebija viegls.


Kriss Mīke. Foto: Timo Anis Rally photography


''Meksikas rallijā gribēju sevi parādīt no labās puses, taču sanāca pilnīgi pretēji. Nav saprašanās un kaut kas pietrūkst. Esmu ļoti vīlies. Esmu pieradis starp rallijiem daudz strādāt, taču tagad pirms Argentīnas posma man laikam būs jāsper solis atpakaļ. Centīšos pārstartēties un atlikušajai sezonas daļai centīšos dot jaunu startu,'' pirms Argentīnas posma teica Mīke, kurš bija dusmīgs uz sevi par pieļautajām kļūdām.

Un, kā izrādās, tad sportistam sanāca pārstartēties ļoti veiksmīgi, jo Argentīnā tika izcīnīta uzvara.


Foto: @evomagazine

''Pēc neveiksmīgā sākuma uz Argentīnu devāmies ar domu aizmirst sezonas sākumu un koncentrēties šim rallijam, lai varu izcīnīt punktus. Pirms starta cerēju, ka Top 5 rezultāts būtu labs. Jau no pašiem treniņiem viss gāja kā pa diedziņu. Neizsakāms prieks, ka beigās šo uzvaru izcīnīju, būdams līderis jau no paša pirmā ātrumposma," stāsta Kriss Mīke.

Lai arī pēc sezonas sākuma, kurā Mīke trijos posmos izcīnīja tikai desmit punktus, daudzi uzskatīja, ka Mīkes vieta ''Citroen'' komandā ir apdraudēta, ''Citroen'' šefs Īvs Meitons turpināja uzticēties Mīkem. ''Lielu paldies gribu teikt ''Citroen Racing'' par lielisko mašīnu un Meitonam, kurš šī gada laikā bija pacietīgs un saprotošs. Kad kļūdījos, visa komanda bija kopā ar mani. Viņi man ticēja.''


Mīke ar Makreju.

Taču vislielāko paldies 35 gadus vecais Mīke saka savam elkam Kolinam Makrejam un viņa ģimenei, kura atbalstīja Mīki jau no viņa rallija karjeras pirmsākumiem. ''Mēs nedrīkstam aizmirst Kolinu Makreju. Ja godīgi, tad pēdējā ātrumposma laikā biju emocionāls. Kad sasniedzu finišu un izkāpu no mašīnas, sev priekšā redzēju žurnālistus ar asarām acīs. Tajā brīdī kļuvu ļoti emocionāls. Ar to atbalstu, kādu man sniedza visa Makreja ģimene, es nebūtu nonācis rallijā. Tieši viņi palīdzēja man sākt braukt rallijā. Man ir daudz lietu, par ko viņiem pateikties, taču šī uzvara viennozīmīgi tiek veltīta Kolinam," nobeidz Mīke, kurš šobrīd kopvērtējumā pēc četriem posmiem ir piektajā vietā.

Argentīnas rallija rezultāti:
1. flag
Meeke Kris
Citroën DS3 WRC 3:41:44.9
2. flag
Ostberg Mads Citroën DS3 WRC +18.1
3. flag Evans Elfyn
Ford Fiesta RS WRC +3:27.4
4.
flag
Prokop Martin Ford Fiesta RS WRC   +6:26.0
5.
flag
Sordo Dani
Hyundai i20 WRC +10:46.7
6. flag
Al-Qassimi Khalid Citroën DS3 WRC +11:19.9
7.
flag
Al-Kuwari Abdulaziz  Ford Fiesta RRC
+16:02.6
8.
flag
Dominguez Diego
Ford Fiesta R5 +18:48.2
9.
flag
Saba Gustavo
Škoda Fabia S2000 +21:20.6
10.
flag
Villagra Federico
Ford Fiesta MR +25:19.6

Mīke uzvar un izplūst asarās:


Mīke Argentīnas rallijā:


Citroen Argentīnas rallijā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png