profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen: Jāatrod izeja no šīs sarežģītās situācijas

Go4speed 20.03.2015 - 16:00 Citroen: Jāatrod izeja no šīs sarežģītās situācijas
Kriss Mīke. Foto: Citroen Racing

Kamēr daži jau skaita dienas, kad Citroen komanda varētu pārtraukt sadarbību ar Krisu Mīki, tikmēr komanda paziņojusi, ka tā turpinās atbalstīt pilotu. Atgādināsim, ka Meksikas rallijā pilots pieļāva trešo kļūdu šī gada trijos rallijos, par ko pilots bija nikns uz sevi.

''Mērķis pirms rallija bija nepieļaut kļūdas, tāpēc esmu dusmīgs uz sevi,'' teica Kriss Mīke. ''Esmu ļoti vīlies. Esmu pieradis starp rallijiem daudz strādāt, taču tagad pirms Argentīnas posma man laikam būs jāsper solis atpakaļ. Centīšos pārstartēties un atlikušajai sezonas daļai centīšos dot jaunu startu.''


Foto: Citroen Racing

Komandas vadība atzina, ka turpinās atbalstīt Mīki. ''Katrs pilots strādā uz maksimumu, bet komanda no savas puses pilotiem sniedz atbalstu. Mūsu attiecības ar Mīki pēc šiem trim posmiem nav mainījušās. Mums kopā jāatrod izeja no šīs sarežģītās situācijas. Visticamāk, labākais laikam būs nedaudz samazināt savu tempu. Mēs redzējām, ka viņš pirmajā grants posmā uzrādīja ātrāko laiku. Iespējams, viņš gribēja būt pirmais no paša sākuma. Mums būs jāatrod atbildes, taču, salīdzinot ar pagājušo gadu, mēs esam sasnieguši progresu,'' teikts komandas paziņojumā.

Arī Mīke apzinās, ka drīz komandas pacietības mērs var beigties. ''Apzinos, ka problēma pastāv, tāpēc man svarīgi atklāt to. Nezinu, kas noticis manā galvā, taču, ja gribu, lai lietas virzās uz labo pusi, man ir jāmaina šī situācija. Apzinos, ka manas pozīcijas komandā ir apdraudētas. Tu esi tik labs, cik labi ir tavi pēdējie rezultāti. Šobrīd mani rezultāti nav labi, tāpēc turpinājumā viss ir atkarīgs no manis,'' nobeidz Mīke.

Mīkes avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png