profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport mehāniķi trīs stundās paveic brīnumu, Tanaks turpinās ralliju (FOTO)

Go4speed 07.03.2015 - 10:53 M-Sport mehāniķi trīs stundās paveic brīnumu, Tanaks turpinās ralliju (FOTO)
Foto: @colmcklein

Pēc piedzīvotās avārijas, kad pilnībā noslīka igauņu sportista Ota Tanaka automašīna, pilots vēlāk atzina, ka, ja būs iespēja, viņš labprāt atgrieztos rallijā, lai varētu atgūt pārliecību pār saviem spēkiem un lai varētu gatavoties nākamajiem rallijiem.

''Mehāniķi ir gatavi visu nakti labot šo auto, lai es varētu atgriezties trasē. Izklausās pēc traka plāna, taču, ja būs kaut mazākās iespējas atgriezties rallijā, zinu, ka mana komanda to varēs paveikt,'' tā pēc avārijas teica Tanaks.



Pēc deviņu stundu ilgas atrašanās ūdenī, auto vakarā tika izvilkts no ezera un nogādāts servisa parkā. Vispirms to apskatīja FIA pārstāvji, kuri paziņoja, ka, ja komanda auto var salabot, tad ar to varēs turpināt braukt rallijā. Tobrīd bija zināms, ka visiem darbiem ir paredzētas tikai trīs stundas.

Līdz starta šāvienam mehāniķi jau bija kaujas gatavībā, jo darbu bija ļoti daudz. Drīz vien tika dots starts un darbi pie šīs neiespējamās misijas, kurai jau tika izdomāts nosaukums – TiTanak, varēja sākties. Visu šo laiku mehāniķu gaitām sekoja liels skaits interesentu, kuri atbalstīja komandu. Visi kā viens vēlējās, lai mehāniķiem izdodas paveikt brīnumu. Darbu rezultātā tika izjaukts gan motors, gan ātrumkārba un daudzas citas lietas, kas tika gan žāvētas, gan mainītas. Visu šo laiku līdzās ar komandu bija arī Tanaks un viņa stūrmanis, kuri arī iesaistījās remontdarbos.

Ar katru minūti laiks samazinājās, taču darbi ritēja uz priekšu. Pāris minūtes pirms beigām daudzi varēja atviegloti nopūsties, jo Tanaka automašīna tika veiksmīga piedarbināta. Vēl pēc pāris minūtēm Tanaks ar savu restaurēto mašīnu devās uz slēgto parku, kamēr mehāniķi saņēma aplausus par paveikto brīnumu.

Piedāvājam aplūkot pāris bildes no brīža, kad auto tika izvilkts no ezera, līdz brīdim, kad Tanaks aizbrauca uz slēgto parku.


Auto tiek izvilkts no ezera. Foto: Rally picture


Auto tiek nogādāts servisa parkā. Foto: @OttTanak


Darbi var sākties. Foto: ‏@The_Rally_Guru


Sākas žāvēšanas darbi. Foto: @OfficialWRC


Pēc peldes ezerā, Tanaks tiek atpakaļ pie sava talsimana - pīles.
Foto: @OfficialWRC


Darbu daudz.
Foto: @OfficialWRC


Tiek žāvēti telefoni. Foto: ‏@MSportLtd


Arī citu komandu pārstāvji rūpīgi vēro M-Sport komandas mehāniķu darbu.
Foto: ‏@MSportLtd


Tanaks ar stūrmani arī visu laiku palīdzēja, cik tik vien bija iespējams.
Foto: @OfficialWRC


Tanaka stūrmanis arī palīdz. Foto: @OfficialWRC


Pēdējās minūtes. Foto: @OfficialWRC


Pēc trīs stundām Tanaks aizbrauc uz slēgto parku. Foto: @OfficialWRC


Lūk, šie cilvēki trīs stundās paveica brīnumu.
Foto: @OfficialWRC

Tiek piedarbināta Tanaka mašīna:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png