profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanakam pēc avārijas noslīkst mašīna un pazūd signāls, komanda sāka domāt ļaunāko

Go4speed 06.03.2015 - 19:47 Tanakam pēc avārijas noslīkst mašīna un pazūd signāls, komanda sāka domāt ļaunāko
Tanaka avārija. Foto: @world

Piektdien pēcpusdienā pēc Latvijas laika startēja Meksikas WRC rallija pirmā diena, kas diemžēl ļoti neveiksmīgi beidzās M-Sport pilotam Otam Tanakam. Jau dienas pirmajā posmā Tanaks piedzīvoja avāriju, pēc kā viņa automašīna iekrita ūdenī, kur drīz vien tā noslīka. Par laimi, Tanaks un viņa stūrmanis paspēja izglābties no slīkstošās mašīnas.

Pārsteidzošākais ir tas, ka stūrmanis no slīkstošās automašīnas paspēja izglābties, no rokām neizlaižot stenogrammu.


Iespējams, ka Tanaka automašīna ir kaut kur šajā ezerā. Foto: bestofrallylive.com

Kā atzina komandas vadītājs, tad pēc nepilniem diviem kilometriem viņi pazaudēja signālu ar automašīnu, tāpēc 17 minūtes viņi bija pilnībā neziņā par to, kas noticis ar ekipāžu. Arī citi braucēji atzina, ka viņi neesot redzējuši Tanaku. "Mūsu galvenā prioritāte ir ekipāža, tāpēc esam ārkārtīgi atviegloti, ka viņi ir sveiki un veseli. Pēc tam, kad pazaudējām sakarus, organizatori trasē sūtīja helikopteru, taču tie neredzēja ne mašīnu, ne braucējus. Tajā brīdī mēs sākām domāt par ļaunāko. Citreiz, kad notiek avārija, tu redzi un zini, kur atrodas ekipāža, bet šoreiz mēs neko nezinājām, tāpēc mums bija nedaudz bailes. Taču vēlāk posms tika atcelts un Tanaks ar stūrmani tika atrasti, pēc kā viņi tika nogādāti servisa parkā," tā pa WRC radio atzina Malkolms Vilsons.


Foto: Marcin Rybak

Pēc negadījuma Tanaks ar stūrmani devās uz viesnīcu, lai nedaudz atgūtos no avārijas. "Pēc siltas peldes abi tagad jūtamies labāk. Paldies visiem par atbalstu," tā Tanaks.


Tanaks ar stūrmani viesnīcā. Foto: No sportista personīgā arhīva

Šobrīd pēc pieciem ātrumposmiem līderis ir Sebastjans Ožjē, kuram seko Tjerī Noivils un Jari Mati Latvala. Tāpat avarējis ir Kriss Mīke.
Komentāri
Bils 07.03.2015 09:33
VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=SPnjMhXNQ3Y&feature=youtu.be
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png